• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – CHATA (Curaçao Hospitality and Tourism Association) heeft vorige week kennis gemaakt met haar nieuwe bestuursleden. Zij hebben nu de leiding over de organisatie en zullen deze het komende jaar leiden. De CHATA heeft nu sinds een jaar een CEO die tevens als president fungeert.
 
Volgens de CHATA is deze manier van werken, met een CEO, goed voor de organisatie. Het nieuwe bestuur zal dezelfde principes blijven uitdragen en de visie en missie van CHATA versterken. Op die manier wordt er volgens hen een duurzame alliantie gecreëerd samen met de publieke sector om de ontwikkeling van de toerismesector te garanderen.

4 reacties op “CHATA verwelkomt nieuw bestuur”

 1. Chata wordt geleid door de volledig ongeschikte Lisa Dindial die er als gezaghebber verantwoordelijk voor is dat we nu met een corrupte MFK regering zitten. Zij vond namelijk dat er onvoldoende bewijs was voor de misstanden van de regering. Dat bewijs was er echter destijds al (strafblad Constantia) of eenvoudig te verkrijgen via de belastingdienst.

  Maar Dindial keek de andere kant op en werd door Schotte beloond met een vette Chata pastechi.

 2. Hopen dat zij wat gaan aan doen aan die asociale prijzen rond NSCJ want anders stop Elias er gewoon mee..

 3. Ja Churandi, zoals biertjes bij de snack kopen voor de bevolking ofzo ipv kapabele mensen op deze posities zetten zodat er daadwerkelijk iets gebeurd in het toerisme wat nu waarschijnlijk direct of indirect aan het bijdragen is in jou persoonlijke welzijn…

 4. En hoeveeeeeel Nafjes vangt zo’n CEO/President van CHATA per maand???

  Kan je heeeeel veel andere dingen van doen.