• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Binnen het Koninkrijk zijn nieuwe relaties en verhoudingen onstaan door wijzigingen op staatkundig gebied. Een aantal Caribisch-Nederlandse eilanden kwamen dichterbij Nederland, andere kozen voor meer zelfstandigheid. Het congres ‘Koninkrijk nieuwe stijl’ staat stil bij deze nieuwe veranderingen.

Tijdens het congres ‘Koninkrijk nieuwe stijl; gedeelde verantwoordelijkheid en een gezamenlijke toekomst’ wordt gekeken naar welke invloed deze nieuwe verhoudingen hebben op zakendoen binnen het Koninkrijk. Deelnemers aan het congres zijn bedrijven, business-associaties, brancheorganisaties en overheden Dutch Caribisch Kingdon en uit Nederland zelf.

Doel
Het doel van het congres heeft twee kanten: enerzijds een evaluatie van de verhoudingen binnen het Koninkrijk. Wat levert het de Koninkrijkspartners op en wat zijn de perspectieven voor de toekomst? Anderzijds het stimuleren van het zakendoen overzee, waarbij de nadruk ligt op duurzaam investeren en innoveren.

Onderwerpen
De onderwerpen die aan bod komen zijn:
– fiscale aspecten van ondernemen in de nieuwe staatkundige structuur,
– belang van goed bestuur,
– en de wisselwerking tussen de overheid en het bedrijfsleven bij het stimuleren van handelsverkeer tussen Nederland en de eilanden.

Congres
Het congres, georganiseerd door InterExpo Caribbean, vindt donderdag plaats in het Hyatt Regency Curaçao. Om 08.30 uur is de aanvangst en om 09.45 begint het openingswoord. 18.00 uur is het congres afgelopen aansluitend met een netwerkborrel. Meer informatie is te vinden op de website van interexpo of is per e-mail op te vragen via peter@interexpo.biz.

1 reactie op “Nieuwe relaties binnen Koninkrijk”

  1. Nieuwe koninkrijk lijkt wel een debakel. SXM en Curacao zitten te ruzien. Curacao ruziet met iedereen. Alleen tussen Nederland en Aruba lijkt het goed te gaan.