• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Charles Cooper heeft getekend voor een project dat arbeidsplaatsen voor Curaçaoënaars zal opleveren. Het bestuur van Partido MAN is erg blij dat hun leider, de Minister van Verkeer, Transport en Ruimtelijke Planning dit initiatief bewerkstelligt.
Het gaat hierbij om het Project ‘Pen Resort’ waarvoor minister Cooper vorige week een overeenkomst heeft getekend met de ontwikkelaars. Zij kunnen nu beginnen met de bouw van een all-inclusive hotel. Het hotel loopt vanaf hotel Seru Bonito tot aan Kas di Pueblo in de Penstraat.

Arbeidsplaatsen
In het project wordt 180 miljoen gulden geïnvesteerd en zal tijdens de bouw aan 180 arbeiders werk bieden. Wanneer het project voltooid is, zou het nog eens 500 arbeidsplaatsen opleveren. Volgens MAN kan Curaçao er zeker van zijn dat met MAN in de regering er nog meer projecten zullen volgen.

12 reacties op “Cooper zorgt voor arbeidsplaatsen”

 1. @henkie Als ik hier lees wat de Raad van Advies zegt over deze inspecties…(non existing.., maar wel nieuwe wetgeving over uitzenkrachten..)
  www.versgeperst.com/nieuws/152164/ingezonden-rva-over-wetgeving.html

 2. Op het moment dat ik woorden als ‘hun leider’ lees dan hoor ik de laarzen alweer marcheren door de straten en zie ik het bruin voor mijn ogen.
  De laatste keer dat er (in het Westen) in hosanna stemming werd gesproken over ‘de leider’ eindigden we hier met een asfaltmeer en campo.
  Zou Cooper dat bedoelen met die 180 arbeidsplaatsen ?

 3. Cooper regelt in deze, en trouwens ook in andere zaken HELEMAAL NIETS. Een lintje doorknippen in een inmiddels te klein geworden jasje (Cooper is door alle snoepreisjes nog dikker geworden, een goed leven als minister) is iets anders dan je daadwerkelijk voor werkgelegenheid te bieden. Dat is allemaal te danken aan particulieren.

 4. J Cooper presenteert het alsof hij di ebanen creert, In wezenis het een al lang bestaand plan, bedacht en uitgevoerd door aanmers, dat nu eindelijk door Coopers ministerie is goedgekeurd. Dit plan en niet Cooper creeert werkgelegenheid

 5. 10% is 18 man 80% is 164 man, ik ga elke dag kijken op de intekenlijst dat er 164 man aanwezig zijn. Laat ik niet merken dat er 163 man maar werken van ons eiland want dan laat ik gelijk de bouw stil leggen.
  Regels zijn regels dus ik kan op elk moment komen kijken en controleren, of het melden bij welk bureau?

 6. Kan de titel worden veranderd want de MAN en Cooper hebben helemaal niets gedaan.. Eerder hebben ze alles tegengehouden in een eerder stadium. Ook heeft hun NO campagne juist de investeerders afgeschrokken.

 7. Wat goedkoop allemaal weer!
  Hebben dat soort mensen dan HELEMAAL geen schaamte.
  Met een stalen sm**lwerk dat soort uitspraken te doen, wetende dat je keihard staat te liegen. Ach, het is ook niet voor iedereen weggelegd om voor ‘politicus’ te spelen.

  Coup-er; Bad actor in an even worse movie.

 8. Volgens de Amigoe heeft het project de financiering nog niet rond, maar Cooper heeft al wel vast voor de arbeidsplaatsen gezorgd…… Triest dat de MAN niks beters over hun “fantastische” leider te melden heeft.

 9. whahaha net alsof Cooper of MAN met dat idee is gekomen of dat plan heeft neergezet. wat een gel*

 10. Ja, ik weet dat dit project jaren door red tape is gehinderd. Het is een volledig particulier initiatief waar men nu EINDELIJK mee verder kan. Tsjonge wat een prestatie van Cooper…Kostte zeker heel wat moeite, zeker omdat deze partijen niet wilden `schuiven`. Ja en als het dan TOCH doorgaat! Een TOP prestatie… het geeft weer te denken allemaal.

 11. Tekent hij niet alleen als hij er ook zelf rijker van wordt?

  En ik denk dat we blijer mogen zijn met diegene die ondanks deze regering nog bereid is om geld te investeren.

  Cooper doet alsof hij nu diegene is die het allemaal geregeld heeft, doe toch eens normaal man..

 12. Ha ha de MAN heeft hier niet voor gezorgt. Plan ligt er al jaren maar heeft ook stil gelegt omdat inversteerders geen vertrouwen hebben in de regering. De MAN heeft hier dus NIETS aan bijgedragen