• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie moest dit weekend weer een paar keer uitrukken op Bonaire. Er was een vechtpartij in een ijssalon en vlak daarvoor al een mishandeling. Verder heeft de politie een man aangehouden in verband met een misdrijf. Ook werden er twee auto’s gestolen. 

 

Vrijdag heeft de politie een 21-jarige man aangehouden uit Bonaire. Hij zou te maken hebben met diefstal en geweld gepleegd op 6 april. Tussen vrijdag en zondag werden er twee auto’s gestolen. Het gaat om een goudkleurige Toyota, Corolla Hatchback met het kenteken 7349-B. Deze stond geparkeerd op de Kaya Utrecht. Ook een rode Toyota Yaris met kenteken 866-B die op de Kaya Demerara stond, werd gestolen.

Vechten in ijssalon
Zes mannen vochten zondagavond in een ijssalon aan de Kaya Lodewijk Gerharts. Er werden tafels en stoelen vernield en er werd een gat in de muur geslagen. Eerder was er al een mishandeling in de Kaya Dradu. De oorzaak bleek een ruzie over een auto die niet gerepareerd was, maar waar wel voor betaald zou zijn. Twee personen raakten gewond naar aanleiding van de vechtpartij en een daarvan is in het ziekenhuis opgenomen. De recherche onderzoekt de zaak.

Informatie
Als je meer informatie hebt over een van de voorvallen, dan kun je contact opnemen met de politie op het nummer 717-8000. Mocht je dit liever anoniem doen, dan kan dat door te bellen naar 717-7251.

www.versgeperst.com