• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn heeft besloten dat de Feria Tula vanaf donderdag zal worden uitgebreid naar andere buurten. De groente- en fruitmarkt zal naast Brievengat voortaan ook te vinden zijn in Tera Korá, Santa Maria, Koraal Specht en Montaña.

Elke dinsdag zal markt worden gehouden bij Buurtcentrum Tera Korá. Op woensdag zal de markt tussen 08.00 en 18.00 uur worden gehouden bij Buurtcentrum Santa Maria. Op donderdag zal de markt te vinden zijn bij Buurtcentrum Koraal Specht en op vrijdag bij Buurtcentrum Montaña. De markt is doordeweeks geopend van 08.00 tot 18.00 uur.

Kortingskaart
Op zaterdag zal zoals gebruikelijk de Feria Tula worden gehouden bij Buurtcentrum Brievengat van 07.00 tot 17.00 uur. Met ingang van deze week zal er op zondag geen markt meer plaatsvinden. Het ministerie wil alle ontvangers van onderstand en AOV eraan herinneren om met hun sédula langs te komen bij hun buurtcentrum, om een kortingskaart op te halen voor een speciale korting bij Feria Tula.

Minister van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn Hensley Koeiman bij Feria Tula

3 reacties op “Feria Tula breidt uit”

  1. Koeiman is de enige minister die goed bezig is volgens mij maar minister zijn is natuurlijk wel meer dan projecten lanceren en korte termijn publiciteit…. en hij heeft als minister in deze regering natuurlijk wel meegewerkt aan de politieke machtsspelletjes van andere (corrupte) ministers. vraag is of koeiman stand houdt tegen de druk van andere partijen en zijn MAN collega die toch ook hogere belangen heeft dan het eiland deugdelijk regeren, bijv op het punt van lokale werknemers tov de venezolanen die de isla zo graag ziet komen (en anderen wellicht ook)…. maar keep up the good work in de bario’s!

  2. Koeiman is op sommige punten goed bezig! Laat ook veel wetten die klaar zijn liggen…Mag wel sneller doorgevoerd worden! Zeer goed dat het nu bij de buurtcentrum wordt verkocht en hopelijk zullen meer plaatsen volgen.

  3. Koeiman is goed bezig .. of no ?