• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft gisterochtend rond 05.25 uur een patrouille gestuurd naar een hotel bij Skalo waar een overval had plaatsgevonden. Toen de politie ter plaatse aankwam was de bewaker, die gewond was geraakt, al met een ambulance naar de poli van het St. Elisabeth Hospitaal gebracht.

Daar verklaarde de 22-jarige bewaker tegenover de politie dat hij in het hotel aan het werk was en het gevoel kreeg dat er mensen buiten het hotel liepen. Hij liep naar buiten om te kijken maar zag niets bijzonder. Toen hij zijn kantoor weer binnenging heeft iemand hem met een scherp voorwerp in zijn onderrug gestoken.

Kluis
Hierdoor kwam de bewaker ten val en zag hij een voor hem onbekende man. De man dwong hem om de kluis te openen. Hij voldeed hieraan en de overvaller pakte geld uit de kluis en ging er daarna te voet vandoor. De situatie van het slachtoffer is stabiel. Het overvalteam doet onderzoek naar deze zaak.

Tips
De politie roept iedereen op die denkt enige informatie over deze zaak te hebben om deze door te geven aan het overvalteam op nummers 866-6192/ 866-6140. Ook kan 24 uur per dag worden gebeld naar 911 of het anonieme nummer 108.

4 reacties op “Bewaker neergestoken tijdens overval”

 1. De directie van dit hotel is wel typisch bezig. Deze jonge bewaker de verantwoordelijkheid van de kluis geven? Hier zullen we wel meer van horen.

 2. Een hoogst verdachte zaak ………

 3. HEEL VERDACHT ALLEMAAL.

  een “bewaker” die niet door heeft wat er gaande is op het bedrijf.
  1. je bent geen bewaker
  2. hoe diep heeft die vriend je gestoken en waar? (in je sanka?)

 4. Wat moet een bewaker met de combinatie/ sleutel van een kluis??