• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft vanochtend rond 05.30 uur een patrouille gestuurd naar een zaak bij de Kaminda Elèktrishèn. Er had daar een schietpartij plaatsgevonden. Twee bewakers waren al ter plaatse toen de patrouille aankwam.

 
De bewakers hadden net daarvoor het alarm van de zaak gehoord. Toen zij bij de zaak aankwamen, zagen zij twee kapotte hangsloten. Daarna zagen zij een man met een bedekt gezicht en een vuurwapen in de hand buiten het gebouw staan. Hij schoot twee keer in de richting van de bewakers, maar hij miste. Op dat moment kwamen drie mannen met ook een bedekt gezicht uit de zaak rennen en sloegen op de vlucht. Het onderzoek is op dit moment in volle gang.

Informatie
Als je iets weet over dit voorval, kun je dit 24 uur per dag doorgeven aan de politie. Dit kan via het nummer 911. Ook kan het anoniem via het nummer 108.

6 reacties op “Schietpartij op de Kaminda Elèktrishèn”

 1. Meeste bewakers zijn ongewapend (behalve een wapenstok), vaak zonder beveiligingsopleiding en meestal ook nog op oudere leeftijd.

  @ Maruti: zou jij wel met je wapenstok in de hand op drie of vier inbrekers aflopen die net twee x op je hebben geschoten?

 2. maturi jij held van curacao !!!

 3. het zullen wel makambas geweest zijn, want curacaoenaars doen zo iets niet…
  in ieder geval is het de schuld van Nederland..

 4. Dus als je iets weet over dit voorval, de pliessie houdt zich aanbevolen.
  Ik bedoel maar even.

 5. En de bewakers keken toe en deden niets? Lijken wel Staten leden!

 6. Aangezien criminelen nu gewapend zijn kan de politie maar meteen met scherp schieten