• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het is niet waar dat minister Charles Cooper (Ruimtelijke Planning) drie bedrijven opdracht heeft gegeven om LED verlichting aan te brengen op Curaçao. Wel werkt het departement van Openbare Werken aan een Terms of Reference (ToR), maar deze is nog niet af.

 
Een ToR zijn de voorwaarden waarmee een instantie of bedrijf rekening moet houden, wanneer de openbare aanbesteding moet plaatsvinden. Hierin zullen de eisen van de Regering van Curaçao komen omtrent het plan om het eiland met LED verlichting te verlichten. Zo moeten de LED lampen voldoen aan de Europese normen en van hoge kwaliteit zijn.

Aannemer verantwoordelijk
Bij grote projecten die nu plaatsvinden, zoals de verbouwing van Ronde Klip en de Eegweg, plaatsen de aannemers al LED verlichting. De aannemer is er verantwoordelijk voor dat de verlichting van de juiste kwaliteit is en aan alle eisen voldoet.

8 reacties op “Nog geen LED verlichting”

 1. Ik stel voor dat Cooper op dienstreis gaat naar mauritius en de sechellen om te kijke hoe daar de LED verlichting werkt.

 2. @sabro, ja ik ga ook de bank steunen.. tegen invloed van de regering!!

 3. Zaterdag morgen om 7uur gaan we onze Banko Centraal te Scharloo 100% steunen.

 4. @Abraham Mossel, heb jij wel een baan? Zomaar een vraagje.
  Get a liffe !

  Zaterdag morgen om 7uur gaan we onze Banko Centraal te Schaaroo.100% steunen.

  Abrahamtje mag in zijn witte smetloze kleren (nooit gewerkt) blijven klepperen. hihihi

 5. Over duurzaamheid gesproken. Zonne-energie, is pas duurzaam. En zo kunnen we het geld voor andere dingen gebruiken.

 6. De zakjes zitten al vol er is al maanden bekend wie de LED verlichting gaat leveren,en die gaat het straks ook aanlegen heeft zijn offerte uit de eerste hand kunnen opmaken.

  MET LEUGENACHTIGE REDEVOERINGEN BELAZEREN ZIJ HUN EIGEN VOLK.

  22 APRIL KOMT ALLEN NAAR HET WAAIGAT EN LAAT JE STEM HOREN.

 7. Wat let ze om zonne-energie te gebruiken voor straatverlichting? In Nederland werken verschillende straatverlichtingen op zonne-energie. Zodra de zon onder gaat gaan de lichten aan, en het kost bijna niksss.

 8. Gaat Cooper er dan ook voor zorgen dat die LED verlichting alleen ‘s nachts brandt, en niet overdag zoals een groot deel van de straatverlichtung dat nu doet?