• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Kort nieuws over CuracaoCURAÇAO – Je ongerustheid uiten over de regering kan zondag om 16.00 uur op de parkeerplaats in Waaigat.’Pro Pueblo’ roept het volk op om te komen demonstreren met een vlag of spandoek. “Jouw aanwezigheid  is nodig om echt verandering te brengen in de manier waarop Curaçao nu bestuurd wordt”, aldus Pro Pueblo.

5 reacties op “Demonstratie in Waaigat”

 1. Er is een online petitie active, plaats op facebook:

  http://www.petitions24.com/we_zijn_de_regering_en_criminaliteit_zat_op_curacao

 2. Soms moeten er ook gewoon banden in de fik worden gestoken, stenen gooien etc… misschien dat ze dan echt pas zien dat het echt is.

 3. En de mensen blijven deze boeven regering steun ondanks hun weerzinwekkende iedeeën,dat komt óók omdat zij de zaken aan het eigen volk anders en mooier voorstellen dan ze feitelijk zijn,MET LEUGENACHTIGE REDEVOERINGEN BELAZEREN ZIJ HUN EIGEN VOLK.

  22 APRIL EN GEEN KIKKER IN ONZE BIL,KOMT ALLEN TEZAMEN OP HET WAAIGAT EN LAAT UW STEM HOREN. NU OF NOOIT ER OP OF ER ONDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. op deze manier bereiken jullie niet de mensen in de buiten gebieden bandabou, fuik, zud popo, boca sami, rancho enz enz. ga flyeren op drukke verkeerspunten zorg voor spandoeken boven de weg, borden langs de weg breng het onder de aandacht bij de burgers die geen stroom, internet, televisie of radio hebben.

 5. Het was net op de radio verteld,zal druk worden.