• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie moest vanmiddag om 13.00 uitrukken naar een huis in Wishi na een melding van een overval. Bij aankomst trof de politie een 81-jarige vrouw aan met verwondingen aan haar nek. De vrouw vertelde de politie dat een overvaller haar had geprobeerd te wurgen.

Uit voorlopig onderzoek blijkt dat de vrouw op haar balkon zat, toen ze de overvaller in haar tuin zag springen en op haar af zag komen. De man probeerde de vrouw te wurgen en rukte een ketting van haar nek. De familie van de vrouw heeft haar naar de huisarts gebracht. Het Atrakoteam onderzoekt de zaak.

11 reacties op “81-jarige vrouw overvallen”

 1. Stand your ground en castle doctrine wetten invoeren.

 2. Klopjacht openen net als op de daders van de moord op barber waar dit soort helden ook een bejaarden hebben overvallen en ze na aanhouding stenigen op het wilhelmina plein.

 3. Hoppakee,alweer een overval,gisteren man vermoord tydens overval,en nu bijna een 81-jarige vrouw vermoord,,en waarvoor;voor een appel en een ei,een gouden ketting,,..het zijn gewoon gewetenloze barbaren die dit doen,mensen overvallen,mishandelen,bedreigen,en in het ergste geval vermoorden,voor een paar kwartjes..die barbaren moeten ze levenslang opsluiten,want de naasten van het slachtoffer , hebben ook levenslang..en ze moeten tydens hun detentie verplicht met hun blote handen lionfishes gaan vangen,om iets terug te doen voor de maatschapy..heb geen woorden ,voor dat onkruid

 4. Mafredo waar ben je?

 5. walgelijk!!! en dat stelletije maar proberen (reizen op kosten van de burger) dit eiland proberen te verkopen als veilig en economisch interessant….whahhaaaaahaaaaahaaaaahaaa!!! slaap lekker!!

 6. Arme vrouw zelfs op je balkon in je eigen tuin ben je niet veilig voor deze parasieten.

 7. gewoon zwaarder straffen minimaal voor een overval 5 jaar, met mes 8 jaar pistool 10 jaar oudere mensen vanaf 60 jaar overvallen 5 jaar erbij, gijzeling 5 jaar erbij enz. Helers en opkopers minimaal 5 jaar gevangenis.
  Overvallers met naam en toenaam in de krant, mijn part op forti aan de schandpaal een dag.
  Niet te vergeten de drugs dealers die deze ellende geven hier op het eiland, alles afpakken en 10 jaar gevangenis straf, Smokkelaars alles afpakken en 20 jaar gevangenis straf.
  VKC en de cur-mil inzetten voor blockposten Noodtoestand afkondigen uitgaans verbod na 01.00 voor mensen boven de 21 jaar kinderen tot 21 jaar 21.00 niet meer op straat.

 8. Dushi hende!!!!

 9. Kadee Wilsoe, wat heb je met die 3 miljoen NAF gedaan???

 10. Elke gepakte overvaller minstens 10 jaar de gevangenis in, graag.

 11. wat zijn we toch goed bezig op het dushi curacao.
  wie is er nog veilig voor deze criminelen?????