• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Ondernemersmarkt, georganiseerd door de Kamer van Koophandel, is er morgen voor de zesde keer. Het ministerie van Economische Ontwikkeling is een belangrijke partner van het jaarlijkse evenement en nodigt iedereen uit om deel te nemen. MEO heeft ‘Go Green’ dit jaar als thema. 

Het algemene thema van het evenement is ‘Entrepreneurship, Export & Services’. Dit evenement geeft (toekomstige) ondernemers zoveel mogelijk informatie om hen te helpen om een bedrijf te starten. Een twintigtal workshops zullen plaatsvinden tijdens deze ondernemersmarkt. De workshops behandelen interessante onderwerpen op het gebied van zakendoen en deelname aan de workshops gratis.

MEO
Het ministerie van Economische Ontwikkeling biedt morgen veel informatie over o.a. vergunningen, stimuleringsmaatregelen, internationale investeringen, innovatie op economisch gebied en de ‘Makutu Básiko’. MEO werkt ook verder aan de oprichting van de mededingingsautoriteit. Dit is een instantie die in de toekomst zal zorgen voor het behouden en stimuleren van een gezonde concurrentie in het zakendoen.

Go Green
MEO heeft elk jaar zijn eigen thema. Dit jaar is het thema ‘Go Green’, omdat het de bedoeling is om zich op de eigen groente- en fruitteelt te focussen. De gedachte ‘Go Green’ wordt extra gestimuleerd door alle bezoekers een plantje cadeau te geven.

Partners
Naast MEO zijn ook de MCB Bank en luchtvaartmaatschappij DAE belangrijke partners op de ondernemersmarkt.

www.versgeperst.com