• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een overval bij Barber is de 48-jarige Alcides Pedro Weert fataal geworden. Weert schoot zijn 82-jarige vader te hulp, die hij hoorde gillen toen hij werd overvallen. De zoon trof zijn vader aan met tape op zijn mond en in gezelschap van twee gewapende overvallers. Dat meldt de politie.

De overvallers schrokken van het slachtoffer en openden het vuur op hem, om vervolgens te ontsnappen in een auto. De politie, die om 20.45 uur een melding had binnen gekregen van een overval in Barber, trof het het slachtoffer levenloos voor de deur van het huis aan. Hij had verschillende schotwonden in zijn bovenlichaam. Om 22.30 heeft de politiearts hem doodverklaard.

Tips
De politie roept iedereen op die denkt informatie te hebben over deze zaak, dit door te geven aan het rechercheteam via telefoonnummer 8666219, 8666221, 911 (24 uur) of 108 (anoniem).

17 reacties op “Overval wordt slachtoffer fataal”

 1. Heb het gevoel dat de onderwereld ook hun pastechi’s gekregen hebben van deze regering. Té toevallig dat zoveel dingen achter mekaar gebeuren en opvallend weinig gedaan wordt. Raar …

 2. Waarom reageren mensen als domboklad en R. WIllems nooit in deze topics?

 3. Curacao moet de beruchte Surinaamse Arrestatie Team (A Team) voor een maandje inhuren om dat gespuis op te zoeken en/of eventueel op te ruimen. Geloof me binnen een maand heb je een veilig curacao.

 4. Op Korsou leeft men veel “buiten”, gewoon mogelijk in dit klimaat. Gevolg is wel dat het voor een hoop mensen (en die asos vallen alleen weerloze ouderen en dames aan, stelletje LOOSERS ) minder makkelijk is allerlei preventieve beveiligingen te installeren.
  Geeft weer mooi beeld van die “dappere YU’s” die eigenlijk een trieste groep scheiterds en angsthazen zijn.
  NOS MES POR? nee dus – SUSHI HENDE? ja dus !
  En de regering zit heerlijk buiten schiot in het buitenland !!!!!!!!!!!
  $$$$$$$$$$$…………..SHAME on YU politicians ……………….$$$$$$$$$$$$$$$$$

 5. Ik vind dit echt heel vervelend voor deze man, die buiten dit trauma ook nog eens een zoon verliest ik wens hem heel veel sterkte en SRANANGMANG @ ik ben het volledig met je eens laat ze hier les komen geven .

 6. Wordt het niet eens tijd om de woningen afdoende te beveiligen tegen overvallen en inbraken? In Nederland worden de woningen beveiligd volgens de normen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen®, (PKVW). Dit is bij heel veel huizen op Curacao ook mogelijk, nu worden er ook degelijke kozijnen en ramen gemonteerd, Vroeger waren het alleen maar shutters, maar toen kon het ook nog zonder risico, (zo’n 45 jaar geleden). Helaas zijn nu de tijden veranderd, ook in Nederland, daar wordt men ook overspoeld met woninginbraken en overvallen.

 7. curacao is beslist geen vakantie paradys meer,met een gemiddelde van 2 a 3 moorden per week ,sinds jan 2012,,de veiligheid is er ver te zoeken,en je wordt er voor een paar kwartjes overvallen,en vermoord,door een stelletje gewetenloze barbaren,,en die niet te vinden zijn op een eiland van 14 bij 60km,en 150000 inwoners..en de regering ,en de politie slapen lekker door ipv te zorgen voor de veiligheid jegens hun burgers..

 8. het lijkt wel of er iedere week een paar moorden/schietpartijen/atroako”s gebeuren op dit eiland van 150.000 mensen.
  ik ben benieuwd naar de statistieken in vergelijk met andere jaren.
  zelf denk ik ook dat het aan de maffia regeerders ligt, die steeds in het buitenland zitten pot te verteren.
  zelf denk in net als srnananman, dat de antiliaanse daders meer geestelijk gestoord zijn dan die van andere landen.
  komt waarschijnlijk door de slechte opvoeding en drugsgebruik

  heel veel sterkte voor de familie en vrienden van dit slachtoffer.

 9. ik vind die rovende gasten op curacao meedogenlozer dat die van suriname. in suriname slaan ze je wel kapot met de kolf van een pistool, maar ze hebben net ietsje menselijkheid om je in leven te laten. maar op curacao hoor ik telkensmale doodgeschoten. en de politie van curacao vind ik nogal slap, heel slap. voor zo een klein eilandje moesten zulke excessen gauw opgelost zijn! suriname is vijftig maal groter en dan nog worden die gespuis opgepakt. sommigen worden gewoon pardoes doodgeschoten (gasten met veel feiten op hun kerfstof). duidelijk dat er werk a/d winkel is voor de curacaose politie.

 10. De kustwacht had op het land niet beter op wapens kunnen inspecteren?

 11. Had de kustwacht op het land niet beter op wapens kunnen inspecteren?

 12. Waar is Manfredo nu met zijn grote mond?

 13. Gelukkig wordt er hard opgetreden tegen dit soort misstanden. Oh wacht… Ik ben nog niet goed wakker.

 14. Stil? Ik wordt hier zo ontzettend kwaad op he. Soms vind ik die Amerikanen nog zo gek nog niet met hun doodstraf!

 15. Curacao is echt het wilde westen geworden.. en waar is de minister van justitie mee bezig?

 16. Waar gaan we heen, de laatste tijd is het wel heel erg slecht gesteld met de oploop van crimminele praktijken.Moet hier niet eens wat aan gedaan worden baas Wiels,het is jouw minister die aan het rondreizen is en geen kontrole heeft op het justitie apparaat.Wanneer ga je zelf eens de handen uit de mouwen steken om op die lekkerre stoel te gaan zitten, of ben je dan ook bang dat je er word afgetrapt.

 17. Hier wordt je stil van. Deze vorm van criminaliteit moet keihard worden aangepakt, maar het daarvoor dringend benodigde geld wordt door de regering massaal uitgegeven aan snoepreisjes in grote gezelschappen (inclusief privefotograaf en persoonlijke troetelpoedel) over de hele wereld.

  En aan het uidelen van tonnen aan pastechis aan meelopers als Ardieth Martha (waarom is minister Monk daarvoor nog niet ontslagen?!).