• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie moest vannacht om 01.51 uur uitrukken naar de Sittardstraat/Penstraat waar een schietpartij had plaatsgevonden. Bij aankomst trof de politie een auto aan die doorzeefd was met kogels. De chauffeur, de 25-jarige Jermyn Lionel Rignaldo Anthony, werd door meerdere kogels geraakt.

Het slachtoffer is met een particuliere auto naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed om 04.55 uur aan zijn verwondingen. Uit voorlopig onderzoek van de politie blijkt dat het slachtoffer door de Penstraat reed vlakbij de Sittardstraat, waar één of meerdere personen zijn auto naderden.

Tips
Er ontstond door nog onbekende reden een woordenwisseling tussen de twee partijen waarop de andere partij begon te schieten op Anthony. Het slachtoffer probeerde weg te komen maar werd meerdere keren geraakt. De politie roept iedereen op die denkt informatie te hebben over deze zaak, dit door te geven aan het rechercheteam via telefoonnummer 8666219, 8666221, 911 (24 uur) of 108 (anoniem).

6 reacties op “Schietpartij met dodelijke afloop”

 1. @Tornado, voor hun tijd was het niet beter en mevrouw cartera en mevrouw barku reisden overal naartoe, vooral naar hun geliefde Holland.

 2. De stand van aantal verkeersslachtoffers kan je lezen op een bord bij Rio Canario. Kunnen we daar een bord naast plaatsen waarop de stand van het aantal mensen wat vermoord is op dit eiland……… Ik ben de tel namelijk kwijt 🙁

 3. @tornado, wanneer ze heel curacao hebben leeggerooft gaan ze in andere oorden wonen..

 4. Dushi yu. En zowel Schotte als Wilsoe (en anderen) reizen zich een ongeluk om maar weg te kunnen zijn van deze ellende….

 5. Nos mes por!!!! Dushi hende.

 6. Dushi hende hoor..