curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De uitzending van het programma Brandpunt van gisteren is uit de lucht. Bij navraag bij de KRO blijkt dat dit niets te maken heeft met de reportage over Curaçao. “Dit komt omdat de reportage over Anders Breivik een foto bevat die niet mag worden vertoond. Als dit is opgelost, staat de uitzending weer online.”

5 reacties op “Brandpunt even uit de lucht”

 1. @ jan c. of jan l. Is Leeflang (23 miljoen voor bootje Omayra) en Dick ( John Deeus miljarden oplichting) zelf interger?

  Alles hierover is uitgebreid in de media en deels hier gepubliceerd en jij houd je van de domme. Iedereen kent de veroordelingen van Schotte en Constancia. Geef jij ons de veroordelingen van Leeflang en Dick of hou je snater dicht.

 2. @Jan C, Als jij bewijs hebt moet je naar het OM gaan! Omayre heeft geen 23 miljoen gestolen en David Dick ook niet. Wel hebben we te maken met corupte en frauderende ministers nu.

  En vind jij het normaal dat een mw Martina nu 10.000 per maand gaat verdienen en 100.000 krijgt?

 3. Is Leeflang (23 miljoen voor bootje Omayra) en Dick ( John Deeus miljarden oplichting) zelf interger?
  Dus wie het hards schreeuwt geloven jullie?

 4. @Juny, je hebt gelijk,(Papy) Jeserum 8 jaar GvM in den Haag heeft meer verstand in zijn pink zitten als Osepa de zeepert in zijn hele lichaam,(al is dat wel een beetje dunnetjes).

 5. Osepa, men moet achter de regering staan.. Waarom moeten mensen achter corrupte frauderende mensen staan. Osepa je bent een clown en nadat de regering zal vallen zal jij nooit een normale baan meer krijgen.