• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie op Bonaire moest vorige week vaak optreden. Een man mishandelde een vrouw met een kapmes en er werd een dode man in een huis gevonden. De politie heeft verder zes aanhoudingen verricht inzake een strafrechtelijk onderzoek en het slachtoffer van de aanrijding op 7 april is overleden.
 
Het Recherche Samenwerkingsteam op Bonaire helpt de politie bij de bestrijding van de lokale criminaliteit. Zo startte er eind januari een strafrechtelijk onderzoek inzake inbraak en heling en zijn er nu zes aanhoudingen verricht. De verdachten komen zowel van Bonaire als Curaçao. Door de hulp van het samenwerkingsteam zijn er door de aanhoudingen tot nu toe negen misdrijven opgelost.

Vrouw mishandeld
In een woning aan de Kaya Maraka heeft een man vrijdagavond een vrouw mishandeld met een kapmes. Toen de politie arriveerde was het slachtoffer al naar het ziekenhuis gebracht. De dader had de benen genomen. De dag erna werd een 30-jarige man aangehouden aan de Kaya Grandi. De Tactische en Technische Recherche voeren het onderzoek nu verder uit.

Dode man in huis
Een dode man is op vrijdag om 22.30 uur dood aangetroffen in een woning aan de Kaya Nikiboko Nord. Hij lag levenloos op een bed. Het lichaam bevond zich al in verre staat van ontbinding. Na onderzoek door de arts, de Tactische en Technische Recherche, werd de man in opdracht van het Openbaar Ministerie (OM) naar het kerkhof van Mi Konsuelo vervoerd om begraven te worden. Het onderzoek wordt nog voortgezet door de recherche.

Slachtoffer aanrijding overleden
Het slachtoffer van een aanrijding op 7 april in Noord Saliña is overleden. Het lichaam werd in beslag genomen op last van het OM. De chauffeur van de auto die betrokken was bij de aanrijding is gehoord door het personeel van de Verkeersafdeling. Het onderzoek is nog in volle gang.

www.versgeperst.com