• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De mensen die wel eens naar Miami reizen, hebben geluk. Vanaf 1 juni biedt de luchtvaartmaatschappij Dutch Antilles Express (DAE) ook vluchten aan tussen Curaçao en Miami. Voorheen kon je deze vluchten alleen boeken bij American Airlines en Insel Air.

Deze directe vluchten tussen Curaçao en Miami zullen elke dag gaan. Het vliegtuig biedt 153 stoelen aan, waaronder acht business class. Voor meer informatie en boekingen kun je terecht op de website van DAE.

13 reacties op “Met DAE naar Miami”

 1. @nostabank, bij Insel krijg je geen warme maaltijd maar een koekje of een cracker en je krijgt een drankje. Bij AA betaal je hiervoor. maarja op zo’n korte vlucht maakt her weinig uit.

 2. Mensen moeten zelf kiiezen met wie en wanneer ze willen vliegen. Het wel gek dat als de bestaande vluchten niet vol zitten de regering toestemming geeft aan DAE om daar te vliegen met als reden er is onder capaciteit?? En via een rare constructie die Ramis een hoop geld opleverd en niet de curacaonaars of Curacao.

  vreemd hoor

 3. Bij Insell kryg je een mini pastechi, soms is AA goedkoper en de vliegtijden ook beter. Ik vlieg wel vaak met AA.

 4. @Dorothea
  Volgens mij krijg je bij Insel Air wel een warme maaltijd, iets te drinken en een kans om je ticket terug te winnen en bij AA alleen een drankje.

 5. @nostabank, service is gewoon overal hetzlefde hoor. insel of AA. geen verschil alleen de prijs!

 6. @ Philippe Maaskant.
  Zo staat het beschreven. maar het mag wel al sje een wetlease kist heb dat in USA geregistreerd staat. daarom vecht Insel Air die vergunning aan door middel van een LAR zaak.

  AA is ook de goedkoopste maar minste service aan boord. DAE start nu een nieuwe route en geeft daarom een superprijs. In Augustus kost een ticket alweer hetzelfde als Insel Air.

  Ik hoop echt voor DAE dat die wetlease rendabel is om naar Miami te vliegen. vergeet niet zo’n wetlease kost je snel 1 tot 2 miljoen dollar voor een MD. Ik houd me hart vast dat Ramiz niet gewoon geld aan get regelen is want dan zal het niet lang duren voordat DAE weer de op z’n gat valt en de medewerkers zonder salaris komen te zitten.

  Het begint een beetje op Air Aruba te lijken vind ik. Moest die Ramiz niet voor eind februarie beslissen om te kopen? Hoe zit dat nou? Hij wetleased al 5 maanden een MD aan DAE en nu komt er een 2de. Dat zijn maandelijkse kosten van 2m tot 4 mijoen dollar. trekt DAE dit wel? Kopen of oprotten want je steelt geld van de curacaoenaren!

 7. heel bijzonder. met Curacao in FAA cat 2 geldt
  – Curacao-based airlines may not start new routes to the US (it doesn’t say what this means for all currently exsiting routes).
  – Charter flights by Curacao-based airlines to the US are not allowed.
  vindingrijk?

 8. AA is bijna altijd het goedkoopste en ook nog eens inclusief airport tax, dat moet je bij de lokale boeven er nog bij tellen, let dus goed op!!

 9. Kijk een mooi gevolg van het omkopen van Minister Cooper om zo een ïllegale “wetlease” vergunning binnen te halen. En zo kunnen ze de restricties van de downgrading van Curacao naar categorie 2 omzeilen. Door een 2de MD van Falcon Air in te zetten. Slim bedacht Ramirez. En nu nog meer geld uit curacao halen zo dat onze economie nog slechter zal worden. Dus er is nu keus uit 3 maatschapijen was 2 niet genoeg?

  @Jan. Ze zijn gestopt omdat ze 2 keer eigenlijk falliet zijn gegaan. Zonder de regering zouden ze er niet meer zijn.

 10. Goed nieuws. Concurrentie voor Insel. Yes!

 11. Toch niet met die ene Fokker 100 die laatst …….

 12. Vroeger kon je ook met DAE vliegen hoor.. ze zijn alleen gestopt

 13. Met of zonder vertraging?