• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie kreeg vannacht rond 02.20 uur een melding binnen over een overval in een woning aan de Montezumaweg. Uit voorlopig onderzoek die agenten ter plekke hebben uitgevoerd, bleek dat drie mannen met vuurwapens via een geforceerd keukenraam het huis waren binnengeslopen.

Toen de mannen eenmaal in de woning waren vielen zij de slaapkamer van het echtpaar dat er woont, binnen. Het paar werd bedreigd en mishandeld met de kolf van een wapen. De verdachte vroegen om geld.

Verwondingen
Nadat de inbrekers het huis hadden doorzocht gingen zij ervan door met drie gevulde spaarpotten die van de kleinkinderen van het stel zijn. De slachtoffers hebben verwondingen opgelopen aan het hoofd en zijn per ambulance overgebracht naar het SEHOS voor behandeling. Het overvalteam is een onderzoek gestart.

Tips
De politie roept iedereen op die denkt informatie te hebben over deze zaak om de informatie door te geven aan de politie. Tips of informatie kan worden doorgegeven aan het overvalteam via telefoonnummer 8666192, via 911 (24 uur) of 108 (anoniem).

3 reacties op “Echtpaar mishandeld door inbrekers”

 1. sushi hende nan ta hopeloze mensen hier op het eiland vol op ! nos mes no por , horta so !

 2. gelukkig is de wet aangenomen eerst schieten en dan pas vragen wat ze op mijn erf doen.
  de drie etterbakken die elke vorm van fatsoen zijn vergeten, kunnen dan in de krant komen te staan ze waren zulke goede leerlingen en ze deden nooit een vlieg kwaad.
  Daar is maar 1 recht en dat is snel recht.

 3. Ik heb al 4 rotweilers in mijn tuin maar ik denk dat ik er nog 2 bij ga kopen.. en meteen ook een geweer.. anders voel ik me niet veilig hier.