• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft gisteravond rond 20.00 uur een controle gehouden in Kaya Wilson Papa Godett onder een groep mensen op de openbare weg. Toen één van de mannen de politie in het vizier kreeg, zette hij het op een lopen. De politie zette een achtervolging in.

 
De vluchtende man pakte een vuurwapen en hield dat tijdens het rennen in zijn hand. In de Draaiweg wist de politie de 22-jarige man aan te houden wegens illegaal wapenbezit. Tijdens de achtervolging heeft de man zijn voet gebroken en moest daarom voor behandelng met de ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. De politie doet verder onderzoek naar de zaak. Het vuurwapen dat de man bij zich droeg betrof een pistool kaliber 25.

4 reacties op “Vluchtende man breekt voet”

 1. Van der Dijs is toch ook opgepakt wegens illegaal wapenbezit?

 2. Meteen 10 jaar de cel in gooien. die wilde toch alleen maar mensen beroven

 3. WAPENS – WAPENS – WAPENS
  Bij elke muggescheet wordt er een wapen getrokken en vaak ook nog gebruikt ook.
  @Jusititie/politie ga eens meer op onderzoek en ga preventief fouilleren want een WAPEN lijkt wel een basic part of the outfit hier op KORSOU!
  Steeds meer doden en gewonden als gevolg door deze psychopaten die zich sterk voelen door een pistooltje op zak……. stelletje LOOSERS !!!

 4. Boontje komt om zijn loontje ……en soms wordt een klein ongelukje omgezet in een groot voordeel ten behoeve van het algemeen belang op Curacao.!!