• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bij een botsing gisteravond is de derde verkeersdode van 2012 gevallen. De politie moest om 20.40 uur uitrukken naar de Kaminda Girigorio A ‘Nai’ Curie, waar een quad tegen een auto was gebotst. Ruben Manuel, de bestuurder van de quad, werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Het 29-jarige slachtoffer overleed  een paar uur later aan zijn verwondingen. Uit voorlopig onderzoek van de politie blijkt dat de personenauto op de Kaminda Girigorio A ‘Nai’ Curie reed en en links afsloeg op het moment dat de quad uit tegenover gestelde richting er aankwam. De bestuurder van de personenauto had de quad niet op tijd gezien, waardoor Manuel frontaal op de auto botste. De politie onderzoekt de zaak verder.

10 reacties op “Derde verkeersdode 2012”

 1. Tuurlijk Juul Vincent, want je was erbij toch?

  Ook al heb je geen medelijden met de quadbestuurder, wellicht kun je aan de nabestaanden denken?!

  Kansloos dit….

 2. Beste CS,

  Ik denk eerlijk gezegd vooral aan de bestuurder van de auto, die een levenslang trauma overhoud aan een tegemoetkomende quad met 3 keer de toegestane snelheid en zonder verlichting.

  Ik kan geen medelijden hebben met quad bestuurders die onverantwoorde risicos nemen en bewust levens van derden in gevaar brengen.

  Groet,

  Juul.

 3. Zoooo ongelovelijk wat een reactie’s , bizar gewoon!

  Mensen denk toch eens voor 1 keer aan de nabestaanden voordat je je mond open doet!!!

  Jullie waren niet ter plaatse, weten niet hoe of wat er is gebeurd, of hij verlichting had, of hij hard reed of wat dan ook, misschien was de bestuurder van de auto wel zwaar dronken, kan ook nog?!

  Feit blijft dat hij er niet meer is en een gebroken gezin achter laat.

  Veel sterkte voor de familie en natuurlijk zijn vriendin en dochtertje.

 4. Om de een of andere reden kan ik weinig tot geen sympathie opbrengen voor quad-, brommer- en veel motorrijders. Hun gedrag op de weg is dusdanig dat ik eerder iets heb van ‘ik hoop dat je je te pletter rijdt’ i.p.v. ‘wat zou het jammer zijn wanneer je een ongeluk zou krijgen’.
  In dit geval ook weer ‘opgeruimd staat netjes’, in ieder geval weer eentje minder die overlast veroorzaakt.

 5. @Ergernis. Op de openbare weg dan toch. Laat ze lekker in de mondi gaan crossen, zodat ze zichzelf alleen kunnen benadelen.

 6. Nogmaals, los van helm verplicht, moet/kan je niet op idiotie gaan legisleren.

 7. Quads horen niet op de openbare weg..

 8. Dit bericht schets het beeld dat de chauffeur van de auto schuld had. Echter, wanneer er een Quad op je afkomt zonder verlichting en met 3 maal de toegestane snelheid ligt de fout wat mij betreft volledig bij de Quad rijder, ook al had hij formeel voorrang.

 9. Slechte verlichting en veel te hoge snelheden is meestal waar de Quadrijders last van hebben. Helm verplichten op deze dingen!

 10. Quads moeten verboden worden. Punt uit.