• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Eigenaar van Robbie’s Lotery, Robbie Dos, is weer op vrije voeten. De nummerbaas werd woensdagochtend in gearresteerd in verband met het onderzoek dat naar hem loopt. Dos Santos kon maximaal twee keer 24 uur worden vastgehouden, maar werd donderdagavond al vrijgelaten.

Na een verhoor van zes uur werd de nummerbaas in gevangenschap genomen. Na 48 uur zou zijn gevangenschap kunnen worden verlengd met nog eens acht dagen. Er zou dan wel een voorgeleiding moeten plaatsvinden binnen 24 uur nadat hij was opgepakt. Donderdagavond werd toch besloten om Dos Santos te laten gaan.

Verdacht
Dos Santos wordt verdacht van grootschalige fraude met zijn Robbie’s Lottery keten. Daarnaast wordt hij verdacht van het witwassen van geld en het verkopen van valse loten. Eind augustus besloot de rechter dat zijn vermogen werd bevroren en juli vonden er verschillende invallen plaats bij hoofdkantoren van Robbie’s Lotery.

5 reacties op “Dos Santos weer vrij”

 1. @edgar, maar hij financieert de corrupte regering met als gevolg dat de criminaliteit op het eialnd alleen maar groter wordt en de armoede ook. en hij zelf verdiend eraan.. en hierdoor zullen er nog meer moordenaars op het eiland komen.. dus snel de cel in!

 2. @ Serka di bo,

  Niets raars aan. Hij is verdachte, nog niet veroordeeld, dus tot die tijd moet de rechter een afweging maken of hij een gevaar voor de samenleving op gaat leveren, of zijn detentie in het belang van het onderzoek is en ik denk dat we gerust kunnen stellen dat dit niet het geval is.
  Zegt niets over zijn schuld, dat komt wel in het proces aan bod.

 3. Raar hoor dat grote criminelen gewoon mogen loslopen..

 4. Ach ja, we hebben hier niet te maken met een vuurwapen gevaarlijke crimineel, dus er zijn weinig redenen om hem nu op te sluiten.
  Gewoon een financieel delict oftewel rustig voor de rechter brengen en dan zien we wel wat er voor vonnis komt. Gevangenisstraf kan daarna wel.

 5. Uitstel van executie !!! (;p)