• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Aqualectra heeft gistermiddag de uitbreiding van het electriciteitsnetwerk voor ongeveer twintig huizen in Seru Kandela afgerond. Ook is meteen straatverlichting aangelegd voor het gebied. Premier Gerrit Schotte deed gistermiddag symbolisch het ‘kandela’ aan in Seru Kandela.

Wegens administratieve en technische redenen was het niet mogelijk om de bewoners van Seru Kandela aan te sluiten op het netwerk van Aqualectra en moesten zij lang wachten om voorzien te worden van electriciteit.

Aansluiting
Nadat de overheid de nodige handelingen had verricht werd het mogelijk voor Aqualectra om te beginnen met de werkzaamheden om het netwerk in de omgeving van Seru Kandela uit te breiden. Nu kunnen de bewoners ook klant worden en bij één van de filialen van Aqualectra langs gaan met de nodige documentatie om de formulieren in te vullen voor een aansluiting van hun huizen op het netwerk.

6 reacties op “Seru Kandela verlicht”

 1. @Nelli, helemaal mee eens.
  deze man liegt en bedriegt met een glimlach.
  lijkt de ideale schoonzoon, maar is heel onbetrouwbaar.
  maar helaas zijn er nog een hoop mensen die hem zien zitten…
  ik zie hem ook liever zitten, maar dan ergens anders…

 2. De vingers van de handschoen zijn er afgeknipt en weer dicht genaaid ! om te voorkomen dat Shotte de stoppen mee zou nemen voor privé gebruik,en niet voor het voorkomen van een electra schok,en waar die helm voor dient is mij een raadsel of waren ze bang dat de nieuwe paal zou omvallen net zoals zo veel dingen om vallen als het er zich er alleen al me bemoeid of aanraakt.

 3. Positief: een minister president die de handen uit de mouwen steekt?
  Kennelijk is hij er trots op dat huizen op Curacao stroom krijgen (na een tijd..gut gut)
  Hij wil alleen op de foto met `goed` nieuws, en gaat niet op de foto als stroom bij wijken wordt afgesloten.
  Krijg er toch een beetje een vreemd gevoel bij, zeker als ik zijn veroordelingen lees en hem steeds uitlandig bezig zie met zaken waar het volk m.i. niet op zit te wachten.
  Egotripper is vermoedelijk de juiste kwalificatie.

 4. Als er hier een lantarentje aangestoken wordt dan moet er een minister bij staan. dat geeft zo ongeveer het niveau wel aan van de politiek. Maar alles wat moeilijker is dan zie je ze niet in de bario, of alleen met en hoop beloftes en een potje verf voor een buurthuis of zo, dit om iedereen rustig te houden.

 5. Ik word iedere keer zo misselijk als ik een foto van Schotte met zijn gemaakte glimlach zie.
  Je kan geen krant openslaan of daar is ie weer. Bah!
  Wat ie ook doet of zegt, alles is gewoon fake aan die man.

 6. Goed gedaan Schotte,volgende week worden ze weer uitgeschakeld omdat er geen capacitiet is omdat je die noodvoorzieningen heb teruggestuurd, er was capaciteit voldoende.

  Ga je dat ook even bij die mensen vertellen!!! als de inhoud van de koelkast weggeooid kan worden.