• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Aqualectra is bezig met werkzaamheden om het waterleidingnetwerk te verbeteren. Tijdens deze werkzaamheden zullen in bepaalde gebieden hoofdkranen worden af- en aangesloten, waterleidingbuizen worden vervangenen en nieuwe aansluitingen worden gemaakt.

Daarnaast zal worden gezorgd dat elke tank zijn gebied krijgt om van water te voorzien. Het gebied van verspreiding van water van een tank wordt verdeeld in secties. Dit is om een betere controle te krijgen over de kwaliteit van het water, controle over de doorstroming en daardoor betere controle over het verlies van water.

Bruin water
Deze werkzaamheden kunnen tijdelijk voor bruin water zorgen, een lage waterdruk of zelfs voor korte tijd helemaal geen water. De werkzaamheden vinden plaats volgens een planning. Aqualectra zal vooraf melden in welke gebieden er gewerkt zal worden zodat de bewoners daar rekening mee kunnen houden.

Werkzaamheden
Van 10 tot en met 13 april zullen werkzaamheden worden uitgevoerd in de volgende gebieden: Martin Luther King Blv, Marie Pampoen, Seaquarium, Kustbatterij Dr.Hugenholtszweg en Poseidonstraat. Aqualectra doet haar uiterste best om de werkzaamheden in de aangegeven periode af te ronden. Voor meer informatie kan worden gebeld naar 0-800- 0135 .

1 reactie op “Herstructurering waterleidingnetwerk”

  1. Ik neem aan dat overdag graven en dan ‘s nachts werken voor Aqualectra geen optie is ?