• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Curaçao Airport Partners (CAP) is enthousiast over het aantal bezoekers van de Curaçao Airport Open Day 2012, bijna 10.000 bezoekers telde de open dag. Bezoekers konden zaterdag een kijkje achter schermen nemen op het internationale vliegveld Hato.

 
Zo waren er live demonstraties van de brandweer maar bezoekers konden ook een kijkje nemen bij verschillende vliegtuigen en genieten van vliegshows. Daarnaast waren er rondleidingen waarbij de nieuwe slurven op het vliegveld werden gepronkt en bezoekers konden de vliegsimulators in de oude vertrekhal ervaren.

Kinderen
Maar de kinderen waren ook niet vergeten. De jongste bezoekers konden terecht bij de waterfontein, waar gezichten werden geschminkt en opblaasbare kastelen klaarstonden. Uiteraard waren er een hoop informatieve en eet- en drinkstands aanwezig.

Succes
Volgens CAP stroomden de bezoekers binnen vanaf het moment dat de deuren opengingen om 09.00 uur. Het succes van het gratis evenement heeft ervoor gezorgd dat CAP, naar eigen zeggen, in de toekomst meer van dit soort dagen gaat organiseren.

3 reacties op “Open dag Hato groot succes”

 1. @ Philippe maaskant. Ja snap je het nou? Hebben ze je uitgelegd dat de moeder van een medewerker op hato gekidnapt wordt en de persoon zo te dwingen om d edrugen te plaatsten. Of hebben ze je verteld dat de kinderen van de medewerker met ene pistool tegen hun kop thuis zitten te wachten tot pappa thuis komt.

  Maar goed dat je het eindelijk begrijpt want ik twijvel er echt aan dat jij er was.

  Het was een super geslaagde dag en zo word d ejeugd van tegenwoordig gestimuleerd om ook een functie in te luchtvaart te ambieren i.p.v. drugs verkopen op straat.

  Snap niet waarom mensen iets positiefs snel ombouwen naar iets negatief. maar ja dat zal wel aan de cultuur liggen.

 2. Heel goed georganiseerd, zeker weer doen!!

 3. Hebben we nu ook een beetje begrepen hoe er drugs in vliegtuigvleugels komen en in bagagecontainers?