• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Politicus Hero Brinkman, die twee weken geleden uit de PVV stapte en als eenmansfractie verder gaat, heeft vandaag de onderwerpen in zijn portefeuille bekend gemaakt. Hij gaat zich onder andere bezig houden met Koninkrijksrelaties, meldt Volkskrant.

 
Brinkman verliet de PVV omdat hij ‘het functioneren in de partij had onderschat’. Volgens de politicus was het een lastige taak om ‘als democraat te functioneren in een partij die helemaal rond één man, Geert Wilders, is gebouwd’. Brinkman kwam meerdere keren in opspraak vanwege zijn optreden op de voormalige Nederlandse Antillen.

Portefeuille
Brinkman wil zich als woordvoerder van de fractie Brinkman in de Tweede Kamer gaan buigen over bestuurlijke vernieuwing, politie, terreurbestrijding, integratievraagstukken en de voormalige Nederlandse Antillen. Hiervoor is hij lid geworden van de Kamercommissies Binnenlandse Zaken, Veiligheid & Justitie en Koninkrijksrelaties.

16 reacties op “Brinkman opnieuw op Koninkrijksrelaties”

 1. – misschien gaat Hero Brinkman de oorzaak van het volgende wel onderzoeken –

  Fondsen uit Nederland voor voedselpakketten op Curaçao.
  Dit jaar kan de stichting Hulp aan Curaçao voor het vierde opeenvolgende jaar via AMFO subsidie uit Nederland tegemoet zien voor het samenstellen van voedselpakketten voor armlastige huishoudens op het eiland. Maandelijks worden er 4000 van die pakketten uitgedeeld om te helpen verlichting te brengen voor die gezinnen. In 2008 begon het hulpprogramma met 250 van die voedselpakketten, maar elk jaar kwamen er 50 pakketten bij. De behoefte aan deze voedselhulp wordt bijgehouden door tussenkomst van sociaal-maatschappelijke instanties als het Wit Gele Kruis, Casa Manita, Bureau Vrouwenzaken, Gezinsvoogdij, Plataforma Bandabou en stichting Sana – zij staan in direct en vrijwel dagelijks contact met de huishoudens die het hoofd niet boven water kunnen houden. Zij kijken ook of die huishoudens op een gegeven moment weer zonder het pakket rond kan komen, zodat die beschikbaar komen voor andere hulpbehoevenden. Deze instellingen zorgen ook wekelijks voor het samenstellen van de pakketten en voor de distributie ervan.

  – het is toch te raar voor woorden dat er blijkbaar zoveel armoede heerst naast de macamba-villa’s met palmbomen op witte stranden – raar dat NL dit voedselprobleem op moet lossen – waarom zorgt de regering van Gerrit Schotte niet voor voedsel voor zijn bevolking – hij is toch Minister President van Curacao –

 2. @Seniele Boberano
  Blaffen als schoothondjes, maar als er actie vanuit jullie “Boberano” hoek moet komen lach ik mij een deuk!
  NEVER iets anders gezien dan grote bek maar verder hopi ja-knkikkers en slaafse volgers bij jullie kliek.
  Keep on dreaming daarin voel je misschien nog iets van dat Macho-feeling (;p)
  Cobardes!

 3. @ sniel boberano. met echte mannen

  Die kent iedereen alleen als leugenachtige lafaards dus niet als echte mannen.

 4. Sentinel,

  Ook Brinkman heeft hier genoeg aanhangers, ik hoop dat je genoeg vuisten beschikbaar hebt, anders kun je nog wel eens aardig bedrogen uitkomen en daardoor de befaamde kous op de kop krijgen.??

 5. Sinterklaas Soberano zit weer echt in de Paaszweer ! op geoede vrijdag,wat een misselijk figur ben je man.

 6. nou, we wachten Drinkman met veel plezier op in Curacao. want ditmaal is het niet de PAR waarmee hij te maken krijgt, maar nu gaat hij met echte mannen, met palu di homber i palu di muher Yu di Korsóu van doen krijgen! kom maar op Drinkman, we lusten je rauw!!

  ach, ik denk dat hij het ook wel beseft. dus diegenen hier die denken dat we voor Drinkman beven, maken jullie je zelf niet druk, maar vooral niet belachelijk. denken jullie nou echt dat Drinkman gek is? hij weet heus wel dat hij dat geintje die hij toen op Curacao én ook op Aruba uithaalde nu niet meer kan herhalen zonder kleerscheuren op te lopen.

  ik wed dat Drinkman, heel verassend voor sommigen, juist heel anders uit de bus zal komen. hij zal heel ander gedrag zal vertonen als toendertijd. want anders kan hij geheid rekenen op de vuistslag die die Arubaanse mandatario hem wilde verkopen! weten jullie nog toen hij de Arubanen het bloed onder de nagels haalde? die Arubaanse mandatario wilde hem toen in elkaar rammen, maar werd tegengehouden door z’n collega’s. Drinkman kan als hij er naar solliciteert nog altijd tegen die vuist aanlopen, maar dan wel een Curacaouse moketa. Bon bini Drinkman.. (;

 7. @Piet, hij moet beginnen om zijn eigen waarheid onder ogen te zien.
  Verbeter de wereld begin bij jezelf.
  In Nederland is alles ook niet koek en ei, en dat weet hij zeer goed.

 8. Deze Brinkman, blijkt nu, had wel gelijk met zijn uitspraken over de maffia op Curacao. Verdienen deze criminelen die in de regering zitten een betere naam….ik dacht het niet.

 9. Iemand die wel de waarheid durft te zeggen daar zijn ze niet zo blij mee in Curacao..

 10. Weer zo’n payaso die denkt ter kunnen scoren over de rug van Curacao.

 11. Maar hij blijft hoe dan ook een behoorlijke stoorzender, voor het doen en laten van de huidige Curacao,se corrupte regeringsbende!!!

 12. Kan hij ons weer op de marktplaats zetten Abusador!!!!!

 13. @nog steeds een Nederlands Paspoort, ja die éénmans “mosterd na de maaltijd” fractietjes” is jammer genoeg één van die dingen die wij van Curaçao hebben overgenomen. Hè hè heb ik eindelijk een keer iemand anders de schuld kunnen geven, dat lucht op zeg. Kan mij nu voorstellen waarom die Curaçaoenaars altijd Nederland van van alles de schuld geven.

 14. Als eenmans fractie mag hij zich met alle onderwerpen bezig houden want hij is zijn eigen fractiebestuur…Neem dus maar aan dat hij de andere onderwerpen laat liggen en gewoon met de PVV meestemt in andere zaken..

 15. Leuk, zo’n mosterd-na-de-maaltijd partijtje erbij.

 16. “Q comiensa la fiesta….”