• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De eigenaar van Robbie’s Lotery, Robbie Dos Santos, is vanmorgen aangehouden. Dos Santos zat vast voor zes uur. Het Openbaar Ministerie heeft besloten om hem in verzekering te stellen in het belang van het onderzoek dat naar Dos Santos loopt. Dat meldt woordvoerder Guillano Schoop van het OM.

Dat wil zeggen dat Dos Santos momenteel tweemaal 24 uur wordt vastgehouden. Na 48 uur wordt bepaald of het arrest wordt verlengd met acht dagen mocht dat in het belang van het onderzoek zijn, laat Schoop weten.

24 reacties op “Robbie Dos Santos in verzekering gesteld”

 1. Als er iemand anders opgepakt wordt voor fraude en witwas praktijken zal je nooit zoveel reacties krijgen. De enige reden waarom men nu ineens zo actief reageert is slechts, omdat die man banden heeft met de huidige regering. De strafbare feiten interesseert het gros niet eens.

  Ik ben van mening dat wij als burger er meer baat bij hebben als verkrachters, moordenaars etc opgepakt worden en niet meer op straat belanden. Hoeveel nieuwsberichten horen wij over doden, gewonden etc waar onschuldige burgers de dupe zijn van geworden? Maar omdat dit gevaar niet gelinkt wordt aan de huidige regering kan je dit soort reacties niet terugvinden.

  Mede vanwege het bovenstaande is deze man bij voorbaat al veroordeeld en zal via de publieke opinie geen eerlijk proces kunnen krijgen. Ik zeg niet dat hij onschuldig is, maar ik zie hem liever over straat lopen dan 10 illegale vuurwapenbezitters. Die Dos Santos is gewoon hebberig geworden en dat heeft hem de kop gekost, ik zie Schotte & Co als grotere dieven, want zij maken ons geld op aan snoepreisjes etc. Als Dos Santos nu alsnog belasting zal betalen, zullen wij daar niets van zien, want dan blijft Schotte ipv 1 week, 3 weken in India..

  Ook zal er politiek gezien niets veranderen nu hij is opgepakt… de huidige regering heeft toch schijt aan alles wat ze doen. En zij zullen zich wel weer vrijpleiten, wellicht met de huidige situatie in Suriname als voorbeeld. Gewoon een nieuwe wet doorvoeren?

 2. @all, ik krijg bijna bewonderimg voor die `rita` ..die kan met een enkele zin een lawine van reacties oproepen. Dat lukt alleen hele grote dichters… Goed hoor! Mijn advies..hou het inhoudelijk, dan hoeft er op rita niet zoveel gereageerd te worden. Als jullie nu allemaal op mij boos worden kruip ik weer onder mijn steen bij Pretu… 🙂

 3. De glorie van dit kabinet is dankzij Robbie Dos Santos begonnen.
  Zal dit dan hopelijk/misschien het einde van dit kabinet inluiden?
  We wachten af.
  Maar 1 is er al vast gearresteerd, nou de rest nog…

 4. @Carlito, Er is duidelijk iets aan de hand met het OM. Maar ik ben het eens met de regering dat het OM niet werkt. Zij hebben de bevoegdheid om zelf onderzoek in te stellen en zij weigeren dit. Nee juist de zgn klokkenluiders willen ze aanpakken. Het OM is bang voor Wiels..

 5. @ wancho Jamoalodin is mijn buurman… gisteren nog lekker gebbqed!

 6. waarom weten wij als bevolking meer dat het OM ? cheeeze hele WITTE WASLIJST vol… check ook de online gaming companies dan gaan er toch zo veel koppen rollen !

 7. @ Edgar. Oftewel………….jouw reactie roept vragen op, dus gaarne een uitleg en niet alleen loze kreten, kan ik niet zoveel mee.

  Rita is daartoe al vaak aangespoord, maar heeft nog nooit gereageerd. Zij is meer van de leugens, ballonnetjes, schoten voor de boeg, domheid etc. kortom een boberano van deze regering.

 8. @ Rita, grow a brain…
  Ik wist trouwens niet dat Mandela zijn halve leven heeft vastgezeten vanwege illegale loterijpraktijken… 😉

 9. En toen werd de gierput echt open getrokken!
  Daar ga je regering!!!

 10. @ Rita,

  Interessante observatie !

  Kun je ook even uitleggen welk ras Dos Santos dan wel zou moeten hebben ? Volgens mij heeft hij toch echt iets Portugees in zijn bloed, dan snap ik dat racisme niet helemaal.

  Voorts ben ik benieuwd hoe je van belasting ontduiking naar Nederland komt. Heeft Nederland iets te maken met de belastingdienst alhier ? En zo ja, sinds wanneer maakt de belastingdienst onderscheid ?
  Volgens mij hebben alle belasting inspecteurs een hekel aan iedereen, dus niet specifiek aan 1 persoon.
  Oftewel………….jouw reactie roept vragen op, dus gaarne een uitleg en niet alleen loze kreten, kan ik niet zoveel mee.
  Ik ben altijd bereid mijn mening te herzien wanneer je met de juiste argumenten komt. Dus wanneer jij mij weet te overtuigen van jouw visie zal ik dat eerlijk toegeven, maar het moet wel een sluitend verhaal zijn. Niet gebaseerd op emoties.

 11. Rita weet niet eens waarvoor ze een banaan moet gebruiken en stopt die in haar oor.

 12. @Rita, wat heeft NL er nu weer mee te maken?
  Racistisch???
  veroordeling??? er is alleen een onderzoek. gaande ….
  veroordeling volgt hopelijk wel.
  om tig miljoen dollar in amerika te kunnen stallen, lijkt me al een bewijs op zich.
  waarom verdedig jij dit soort maffia figuren?
  deze mensen belazeren al jaren het volk met valse lootjes te verkopen, waar nooit een prijs op zal vallen.
  Rita, denk een na….

 13. @rita
  Wow. Niet vergeten je medicijnen te nemen.

 14. @rita: Helaas stond je achteraan in de rij toen ze hersens uitdeelden.
  Nederland heeft hier niks mee te maken. Hou toch op met je racisme!

 15. Ach Rita, wie is er hier veroordeelt?? Het valt me iedere keer op als ik iets van jou lees dat de inhoud zo gefixeerd is op 1 onderwerp, en al heb je het maar over dat ene onderwerp, je weet zelfs daar niets van. Jammer hoor. Weet je ook wat het betekent om onder meerdere namen dezelfde domheid te laten zien, of is deze vraag te hoog gegrepen voor jou?

 16. @ rita. Door welke zittende partij? MFK, PS of MAN?

 17. Oh yes! En Jamalolin schijnt spoorloos te zijn. Feest!

 18. Dit is een politieke veroordeling.. racistische door nederland.. net als mandela en de apartheid

 19. stel dat de geldschieter van de MFK veroordeeld word, wat voor problemen geeft dat dan aan de Miinister President. Is het ook zo dat onze deviezen niet meer verdwijnen richting buitenland.

 20. Maak je niet druk hij ligt vanavond in zijn bed. Effe wilsoe bellen.

 21. Onder Snelnieuws binnen/buitenland is dit artikel op de website van de Nederlandse Telegraaf te lezen. Dit is DE krant voor Wakker Nederland.
  Hier zal de Regering Schotte niet blij mee zijn.
  Zou er nog een reactie of actie volgen van de Nederlandse Regering op dit duidelijk omschreven Telegraaf-artikel?

 22. Eindelijk en laten we hopen dat hij nu wel wordt veroordeeld en vast blijft zitten. Nu nog zijn entourage. Vandaag koop ik nummer 0404 bij Joe Black.

 23. Goedzo en nu zijn broer nog en de rest van de MFK!

 24. En dat is één …….