• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Dieven zijn de laatste tijd erg actief geweest in de omgeving van Kaya Boksit. Ook vannacht heeft een politieagent twee mannen op heterdaad betrapt toen zij bezig waren in te breken in een geparkeerde auto. De agent was genoodzaakt zijn wapen te trekken.

Uit voorlopig onderzoek bleek dat de politieman de twee mannen zag terwijl één van hen onder de auto lag, en de ander naast de auto stond met een krik. De verdachten zijn achttien en negentien jaar oud.

Wapen
De politieagent gaf hen opdracht om stil te blijven staan, maar de verdachten renden weg. De agent gaf hen meerdere malen tevergeefs opdracht te blijven staan. Toen zij niet luisterden en door bleven rennen, was de politie genoodzaakt om zijn wapen te gebruiken.

Arrestatie
De negentien jarige verdachte heeft een kogel in zijn rechter onderbeen gekregen, terwijl zijn achttien jarige medeplichtige een kogel in zijn rechterknie kreeg. Hierna kon de politie de twee arresteren. Beide verdachten zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en hun toestand is stabiel. Onderzoek loopt nog.

10 reacties op “Politie trekt wapen bij arrestatie”

 1. @Smile, natuurlijk wil NL die ‘automonteurs’ niet, ze hebben er in NL zelf meer dan genoeg. Zeg maar rustig een voorraad van duizenden criminele autochtone blonde blauwogige ‘automonteurs’.

 2. Keep up the good shooting!

 3. Bravo, moeten ze voortaan met alle inbrekers doen! Begrijp alleen Nederland ‘niet’ waarom ze deze ‘automonteurs’ daar nu niet meer willen hebben …..

 4. Great work! Keep on going! Dit is de enige manier wat helpt!

 5. @ Mies. Het was geen politieman, maar een politie agente!

  Ik had al zo’n bruin vermoeden, want een agente schiet een jongeman niet voor z’n jodocus, want ze zou het ooit nodig kunnen hebben. Voor een Curacaose agent is het een concurrent minder.:-)

 6. Hulde !

 7. goed zo!!

 8. hopi bon

 9. Het was geen politieman, maar een politie agente!

 10. Nice shooting,…..!
  Een in het been en een in de knie, dat is een agent met de nodige training!
  Wel weer schrijnend dat het hier om 18 en 19 jarige ‘ mannen’ (jongens) gaat!