• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale heeft gisteravond rond 19.55 uur een patrouille gestuurd in verband met een melding over een schietpartij in Kaya Castellatus. Bij aankomst troffen de agenten een man aan die op de grond lag met een schotwond aan zijn hoofd.

 
Uit voorlopig onderzoek bleek dat het twintigjarige slachtoffer in de ochtenduren problemen had met de dader. Op een gegeven moment besloot de dader terug te komen naar de Kaya Castellatus waarop hij schoten lostte op het slachtoffer. Het slachtoffer is in zorgwekkende toestand per ambulance naar het SEHOS vervoerd. Het onderzoek naar de schietpartij is nog gaande.

4 reacties op “Ernstig gewonde door schietpartij”

  1. @freemdeling, je bent idd een vreemdeling op ons eiland, was Suriname niet goed genoeg voor jou? je zeer rijke geboorteland en dan kom je in Curacao bedelen? pinaarde je in Suriname.?.shing yere, shing boi, wan sranang nengre e kon bedel aalmoes djaso in korsoow. hoeveel Surinamers posten hier met een hollandse voornaam/alias? alleen maar om de Nederlanders zwart te maken noh? Oeng habi joe door boi. Ze hebben jullie door.

  2. Ik zou zeggen schiet maar aan !!, ruimt lekker op toch,zou Wiels op een terrasje ,en Shotte in zijn privé vliegtuig denken.

  3. jaah lijkt er veel op volgens mij kan je al een vuistvuurwapen kopen voor een appel en een ei op cur. heel gemakkelijk en snel en wat worden er toch veel moorden gepleegd op cur het is wel schering en inslag.

  4. Nu al bijna op dagelijkse basis schietpartijen, gaat echt goed met de veiligheid van de burgers hier op Curacao gezien het feit dat het zo langzamerhand moet barsten van de vuurwapens op het eiland.