• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale heeft zaterdagavond een patrouille gestuurd naar een garage aan de Sto. Domingoweg, in verband met een overval die daar had plaatsgevonden. Bij aankomst ter plaatse, trof de politie een 45-jarige man aan met verwondingen aan zijn gezicht en hoofd.

Uit het voorlopig onderzoek bleek dat het slachtoffer bij de garage aankwam en werd verrast door twee mannen waarvan één in het bezit was van een vuurwapen. De twee mannen hebben waarschijnlijk het portier van de auto van het slachtoffer opengerukt. Die verzette zich en begon te vechten met de verdachten.

Mishandeld
Het slachtoffer werd behoorlijk mishandeld en kreeg zelf een substantie in zijn ogen gespoten. Na hun daad vertrokken de overvallers met een geldbedrag en het voertuig van het slachtoffer. Het slachtoffer werd met de ambulance naar het SEHOS vervoerd waar hij werd opgenomen. Het overvalteam heeft de zaak in onderzoek.

Tips
De politie roept een ieder op die denkt enige informatie over deze overval te hebben om dit door te geven aan de politie. Gebeld kan worden met het overvalteam op nummers 866-6192, 866-6140, ook kan 24 uur per dag worden gebeld naar 911 of naar het anonieme nummer 108.

3 reacties op “Man mishandeld tijdens overval”

  1. @smile,,gaat niet echt werken hoor,op het momnet dat er een overval of mishandeling plaats vind,zal je net zien dat Aqua elektra aan het “”schakelen is en dan is er niets te zien op de video’s he!!!!!!????

  2. Goh. Zoiets verwacht je toch niet op dushi Korsow.

  3. Hoog tijd om CRIMICAO vol te gaan hangen met beveiligingscamera’s, ook op de wegen ?!