CURAÇAO – Jongeren uit verschillende wijken en van verschillende leeftijden zullen dinsdag op Freewinds een oorverdovend muziekspel neerzetten. Het Instituut voor Muzikale Vorming brengt twee junior orkesten op de boot die een opvallend repertoire zullen opvoeren.

De Junior All Star Orchestra bestaan uit jongeren tussen de achttien en 25 jaar. De muziek is gevarieerd en wordt opgevoerd in verschillende stijlen. Het concert vindt dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur plaats op de Freewinds. Reserveren kan via 5103227.

3 reacties op “Jongeren in concert op Freewinds”

  1. Katrien, ik kan dat helemaal met je eens zijn.

  2. beetje late reactie, maar ik wil fernando geruststellen. Ik ben al meerdere malen op de freewinds bij een concert geweest en kan alleen maar zeggen dat de bemanningsleden heel aardig en gastvrij zijn, maar ik – een heiden in hart en nieren – heb nooit het gevoel gehad dat ze op een of andere manier mensen voor hun geloof werven. Totaal niet. Het is echt een aanrader om eens naar een muziekevenement op de freewinds te gaan!

  3. De activiteiten van, of namens, de Freewinds op dit eiland zouden verboden moeten worden. Zeker als deze op jongeren gericht zijn. De activiteiten worden namelijk georganiseerd door een niet onverdachte organisatie. En dan heb ik het nog netjes uitgedrukt. Het lijkt onschuldig.

    Volgens mij is er een afspraak met de overheid dat de Freewinds zich zou onthouden van bekeringsactivi9teiten. En wie zegt dat dit niet het begin is ervan?