• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een 22-jarige Nederlandse militair is vanmorgen in de boeien geslagen in verband met brandstichting. De militair wordt ervan verdacht een brand bij een toegangsdeur van marinebasis Parera te hebben aangestoken. Het vuur kon gelukkig snel geblust worden.

 

Twee militairen merkten de brand snel op en hebben samen met wachtpersoneel de boel geblust. Al snel rezen de vermoedens dat het vuur was aangestoken en ooggetuigen bevestigden dit. Zij zouden hebben gezien dat er iets brandbaars onder de deur werd geschoven. Na verklaringen en een sporenonderzoek, werd de 22-jarige militair opgepakt. De marechaussee is een onderzoek gestart.

8 reacties op “Militair gearresteerd voor brandstichting”

 1. @sandra,

  Hoezo denk jij dat dit verhaal verzonnen is?

 2. Omdat de eerste reactie al meteen verwijderd was. Was namelijk van mij. Dit artikel berust niet op waarheid, maar is uit de duim gezogen. Maar dat mag je niet zeggen……

 3. @ Wimpire: LIKE!

 4. @Rita, zal je op je wenken bedienen, die militair steekt een Nederlandsedeur in de fik, de Nederlandse marechaussee arresteert hem (het is Nederlands grondgebied).
  Is nog eens wat anders dan, de ene Curaçaose crimineel schiet de andere Curaçaose crimineel dood (ruimt wel op) maar dat is hoogstwaarschijnlijk niet wat jij bedoelt, toch ?
  Heb ik me laten vertellen dat die fikkiesteker een donker gekleurde rijksgenoot was, nou jij weer.

 5. Uuuuh Rita, ik wilde wel reageren, maar ik kon niet omdat een idioot mijn deur in brand had gestoken.

 6. @ rita. HOE KOMT DAT?

  Waarschijnlijk om dezelfde reden dat jij niet reageert. Ik vind het een bericht van 3 keer helemaal niks. Geen gewonden, geen doden en een geblakerde deur. Tsjonge jonge. Een militair, die met een biertje op wat kattekwaad uithaalt? Een militair in geestelijke nood, die om aandacht vraagt? Geen enkele reactie waardig derhalve of het moet zijn, dat jij zo nodig moet melden, dat er weinig reacties zijn. Nou, dat weten we zonder jou ook wel. Ok, volgende onderwerp.

 7. Nu zo weing reacties he?
  HOE KOMT DAT?

 8. Gewoon in Bon Futuro dumpen net als ieder ander.