• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De marinier die de auto bestuurde tijdens het dodelijke auto ongeluk op Aruba wordt ervan verdacht ‘uiterst onveilig en onder invloed van alcohol’ te hebben gereden.  Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) op Aruba vandaag laten weten. Bij het ongeval verongelukten twee mariniers.

Volgens het OM haalde hij  waarschijnlijk in waar dat verboden is, met mogelijk te hoge snelheid. Bovendien reed hij zonder verzekering en met onjuiste kentekenplaten, aldus het OM.

Omstandigheden
De Nederlandse advocaat van zijn familie, Michael Ruperti, deed zijn beklag over de omstandigheden waaronder zijn cliënt wordt vastgehouden.  Volgens Ruperti wordt de marinier te hard aangepakt en zit hij onder slechte omstandigheden vast. Het OM meldt dat de man een cel deelt met twee andere gedetineerden en dat hij ‘adequate verzorging wat betreft maaltijden, medische verzorging en geestelijke bijstand’ krijgt.

© ANP, alle rechten voorbehouden

11 reacties op “Marinier op Aruba reed onder invloed”

 1. Wel Romad, ben je dan trots op je eigen domme commentaar?

 2. Ook hier een staaltje Trayvon Martin-achtige toestanden waarbij de dader steun krijgt van zijn soortgenoten.

 3. Een makamba is natuurlijk veels te goed voor de gevangenis op Aruba. Schandalig zeg, een cel delen met twee andere celmaten! Het gore lef van de Arubanen. Wat denken ze wel! Waarom deze makamba gelijk behandelen net zoals de doorsnee Arubaan?
  Dat deze marinier stomdronken twee maten te pletter rijdt is natuurlijk de schuld van Aruba. Niemand weet nog hoe die draai kan worden gegeven maar genoeg tijd om alsnog die draai te vinden.

  Ik kraam onzin uit maar ik probeer gewoon in lijn te blijven met sommige comments.

 4. Wat een gezellige,vruchtbare discussie hebben we weer met z’n allen!

 5. Beer,

  Dat is nu precies wat ik bedoel met zelfreflextie !!!
  Als je tenminste begrijpt wat dit woord betekend????

  Of blijf je liever struisvogel, die zijn kop in het zand steekt!!!

  Je moet de statistieken over deze materie eens op vragen voor de aardigheid ( als je ze teminste los krijgt van dat hypocriete zooitje ), dan sta je weer meteen met beide benen op je Antilliaanse bodem !!!

 6. Wat een domme opmerking Jan, want hoe kom jij er bij dat 3/4 van de mensen opgesloten zouden moeten worden? Is dat in jouw omgeving aan de hand?
  In onze kleine na-praat maatschappij moet je beter op je uitspraken letten Janneman.
  Iedereen kletst elkaar maar na zonder enig idee van de realiteit.

 7. Snelle aanpassing noemen we dat. Wellicht een beeld van de gehele maatschappij alleen deze marinier is nu een voorbeeld als het een gewone Arubaan was was er dan ook zoveel aandacht aan besteed of was met de wind weggewaaid?

 8. Dat ongeluk is gebeurt op Aruba, een ander eiland dat deel uitmaakt van de Caraibische deel van het Koningkrijk. Op Curacao is ook een gebied die Mahuma heet.
  Bovendien is er een wereld van verschil tussen Aruba en Curacao.
  Zou U voortaan bericht aangaande Aruba kunnen beginnen met Aruba of Oranjestad.

 9. Ten eerste ,is verdacht zijn…… nog steeds niet bewezen , laat staan door een rechter veroordeeld .!!

  Ten tweede ,het is een macamba dus weer hypocratie ten top!!!

  Ten derde, als er een algehele alcohol/drugcontrole zouden uitvoeren op de antillen in het algemeen zouden ze 3/4 van de bestuurders van voertuigen wegens invloed moeten opsluiten!!! Dus even dimmen met je commentaar!!

  Zelfreflextie is een nobel iets , als je teminste het lef hebt om het toe te passen!!

  Dit te snelle oordeel riekt naar discriminatie !!!!…..of is dit woord alleen voor macamba,s weggelegd??

 10. Marinier nota bene!! Op Aruba gaan ze dit soort dingen uitproberen. Dit is gewoon dood door schuld en zeker als het rijden onder invloed betreft en zonder geldige/ juiste papieren.

  De advocaat maakt zich zorgen om de omstandigheden in de gevangenis???? De veroorzaker van het ongeluk leeft tenminste nog, de andere twee niet meer!!

 11. nou nou Juul hoeveel drugsdoden zijn er niet.