• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister van Financiën George Jamaloodin heeft ‘met grote verbazing’ kennisgenomen van de benoeming van Robert Pietersz als lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS). Pietersz is benoemd door Hofpresident Lisbeth Hoefdraad.

Jamaloodin verklaart tegenover Amigoe vandaag dat hij erg verbaasd is, omdat de regering van Curaçao tien namen heeft voorgedragen en Hoefdraad toch voor iemand anders heeft gekozen. “De Hofpresident heeft niet één van de kandidaten in overweging genomen”, aldus Jamaloodin. Sint Maarten en Curaçao konden het anderhalf jaar lang maar niet eens worden over een zevende commissaris. Daarom had Jamaloodin Hofpresident Hoefdraad verzocht om een tijdelijk lid voor te dragen.

14 reacties op “Jamaloodin verbaasd over benoeming Pietersz”

 1. Jamaloodin heeft “met grote verbazing” kennisgenomen van weer een ding.

  Gezien zijn IQukeleku denk ik dat hij de hele dag overal met “zeer grote verbazing” kennis van neemt.
  En dat puntje van “er kennis van nemen” moet je niet al te letterlijk nemen dan weer……

 2. Nou, Jama-ladin had zeker iemand verwacht met een top criminele cv!

 3. Dat is toch een grote partij die alleen uit boeven bestaat.
  Van top naar beneden. Zijn allemaal alleen op uit om eigen zakken te vullen,
  Maar schijnbaar kun je als dief of niet afgestudeerde toch een heel eind komen.
  Gaat lekker daar mensen, hou de nederlanders buiten omdat jullie in de tijd van de slavernij zijn blijven steken. En ga vooral door met boeven aan de top zetten zodat ze jullie op officiele wijze kunnen leeg plunderen!

 4. @Edgar,

  ik ben verbaasd over deze hele regering, dat een stel mensen die in hun pubertijd zijn blijven steken, nu de dienst hier op cureacao kunnen uitmaken.

 5. Wiels kan zoveel zeggen.. maar uiteindelijk heeft hij er geen problemen mee om met mensen te werken die niet deugen. Hij zegt ook dat jamaloodin en Schotte niet deugen..

 6. Begrijpt u de aversie in de media tegen de zeer integere mevr. HOEFDRAAD???

  Natuurlijk, deze dame danst niet naar de pijpen van het stelletje criminelen, wanbetalers, frauders, oplichters, dronkaards enz…. dat in Forti huist.

  Heel goed mevrouw, ga vooral zo door!!!!

 7. Jamalodin is verbaasd over de benoeming van Pietersz ?

  Heel Curacao is verbaasd over de benoeming van Jamalodin !

 8. Hoefdraad kan toch niet anders! Zou onze minister nu echt denken dat de voordrachten -waarover St Maarten het dus niet eens was- gewoon wel door Hoefdraad zouden worden gevolgd? St Maarten zou dat terecht als partijdigheid hebben uitgelegd. Is onze minister nu echt zo simpel? Gewoon dus met SMX overleggen en dan iemand neerzetten waar jullie het wel over eens worden. Maar overleg is geen sterk punt van deze regering, met wie dan ook..

 9. Wat een lachertje die slimme Minister van Financien. Wat dacht hij dan dat een van zijn vriendjes zou worden gekozen door Hofpresident? Ik begreep ook dat onze genius Wiels heeft verklaard dat Pietersz niet deugd. Stel je voor een man die zowel voor de nederlandse Antillen als Aruba als PG heeft gefungeerd en zelfs voorgedragen werd als kandidaat Gouverneur en dus door en door werd gescreend niet geugd? En kijk wie praat…..ja hoor, dezelfde figuur die in minder dan anderhalf jaar 4 Ministers heeft veranderd. Het is overduidelijk wie hier niet deugd.

 10. Tja, als de regering van Curaçao 10 namen voordraagt, dan weet je al hoe laat het is. Enne… hoezo zouden die personen niet in overweging zijn genomen? Waarschijnlijk juist wel en is dat de reden dat ze niet zijn uitgekozen.

 11. Mooi opgemerkt M.Isenia. Niets meer aan toe te voegen.

 12. Als Jamaloodin verbaasd is moet dat betekenen, dat er weinig tot niets op Pietersz is aan te merken. Goede keuze dus.

 13. Die 10 kandidaten zullen ook wel een strafblad hebben gehad of de achternaam Wiels, van der Dijs, Godett, Asjes of Dos Santos hebben gehad..

  Nou mensen met die achternaam neem ik ook niet meer aan!

 14. TJa zo hadden de leerlingen van PSC ook andere namen en toch heeft de minister dictoriaal een andere naam gekozen..