• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een patrouille is gisteren rond 09.43 uur uitgerukt naar een woning aan de Desiradeweg vanwege een overval. Uit voorlopig onderzoek van de politie ter plaatse bleek dat de vrouwelijke bewoner van het huis rond 07.00 uur, toen haar moeder en haar man het huis verlieten, werd verrast door een man.

De man gaf haar een klap op haar hoofd en bedekte haar gezicht. Vervolgens nam hij het slachtoffer mee naar haar slaapkamer waar hij haar handen en voeten vastbond. De overvaller heeft het huis afgezocht naar waardevolle spullen en ging er vandoor met sieraden, een horloge en een mobiele telefoon.

Geen gehoor
De echtgenoot van het slachtoffer probeerde haar te bellen maar toen hij geen gehoor kreeg besloot hij terug te gaan naar huis. Eenmaal thuis trof hij zijn vrouw aan die was vastgebonden. Het overvalteam heeft de zaak op zich genomen en is een onderzoek gestart.

Tips
De politie roept iedereen op die denkt informatie te hebben over deze zaak om de informatie door te geven aan de politie. Tips of informatie kan worden doorgegeven aan het overvalteam via telefoonnummer 8666192, via 911 (24 uur) of 108 (anoniem).

5 reacties op “Vrouw overvallen en vastgebonden”

  1. Korsou , dushi no !

  2. Wat een stelletje loosers!

  3. Dit is echt heel erg triest! Veel sterkte aan de familie!! Hopelijk komt nu eindelijk is een keer de programma opsporing verzocht op Curacao….er is over gesproken en weer dood gebloed.

  4. Hoeveel criminelen wonen er eigenlijk wel niet op Curacao, sorry Crimicao?

  5. Ze worden wel stoerder hoor.. alleen maar oude mensen en vrouwen worden overvallen.