• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft gisteren rond 08.45 uur tijdens een routinecontrole op de Kaya Seru Anita in Sun Valley een auto gesignaleerd met twee mannen die zich verdacht gedroegen. Hierop heeft de politie de auto gestopt en de twee mannen en auto gecontroleerd.

 
Tijdens de controle kwamen de agenten erachter dat zowel de bestuurder als de passagier marihuana rookten. De 22-jarige bestuurder had een plastic zak bij zich waarin de softdrugs en een crusher (voorwerp om drugs mee te maken) zat.

Arrestatie
De negentienjarige bijrijder had een kleiner zakje bij zich, tevens gevuld met marihuana en een crusher. De politie heeft de voorwerpen, softdrugs en de auto in beslag genomen voor nader onderzoek. De automobilisten zijn gearresteerd wegens overtreding van de Opiumwet. Het onderzoek is nog gaande.

1 reactie op “Mannen met wiet aangehouden”

  1. Ik rook zelf niet het is tegen mijn persoonlijkheid.. Maar heb een vraag: “Heb de politie NIKS ANDERS TE DOEN???? Ik meen er zijn ZOVEEL illigaliteit gaande op het eiland, zoveel BOEVEN ZELFS in de regering, pak DIE aan…. Die jongens VERBRANDEN HET ZODAT NIEMAND ANDERS ER AAN KOMT !!!! En het is OOK afkomstig van UIT HET NATUUR … TA JERBA E TAA !!!! Onkruid is om te VERBRANDEN ….. JERBA TA KOS DI KIMA…. Growup mister POLISMAN… Kijkuit voor ander BEZICHHEDEN met MEER/ EN BETER RESUTAAT !!!! ZIELIG, een ZEILIGE VERTOONING en je wordt er voor betaald met MIJN BELASTINGGELD ????? Shame on U…