• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws charles cooperCURAÇAO – Mininster Charles Cooper (Verkeer) is zondag naar Nederland afgereisd. Samen met een parlementaire delegatie neemt de minister deel aan de beurs Intertraffic (International Trade Fair for Infrastructure, ITS Traffic Management) in de Amsterdam RAI.

Cooper ontving van de vaste statencommissie voor Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Ordening een uitnodiging om de beurs te bezoeken.

Netwerken
Tijdens de vier dagen durende beurs krijgen bezoekers de mogelijkheid om te netwerken en kennis te maken met de laatste trends en ontwikkelingen in de markt op de gebieden van verkeerstechnologie en mobiliteit. Minister Cooper keert maandag samen met de delegatie terug naar Curaçao.

10 reacties op “Cooper bezoekt beurs Intertraffic”

 1. @Abraham Mossel, er is een nieuwe bijgekomen PEPMIS ofzo.. doen onderhoud van alles.. directeur is tevens werkzaam voor Lovers..

 2. er komt namelijk meer coke op dit eiland terecht en wat er afgepakt wordt is op 1 hand qwa procent te tellen you know
  je kan de oorlog tegen coke nooit winnen omdat al die ambtenaren in europa alles opsnuiven en vooral nederland die de grootste gebruikers zijn !!

 3. Het is jammer dat al die coke de laaste tijd in beslag zijn genomen,al die reisjes van gevrijwaarden minsters met gevolg haden heel veel centjes kunnen opleveren we haden er donaties mee kunnen geven aan het onderwijs,wegen onderhouden,vliegveld opknapen,nieuwe electra auto’s voor ministers en zijn gevolg,stranden opknapen en bbq kunnen laten bouwen door het bouwbedrijf van Hakim, pleintjes laten opknapen door de bouwfirma SCH&CIN,zelf groente en fruit verbouwen,een nieuw dierenpark,nieuwe stads bussen, brandweer en zieken auto’s,kunnen kopen van de firma COO&JAMM Een geheel nieuw ziekenhuis laten bouwen door de Itliaanse bouwcombinatie SCHHAKJAMCOOCIN met als onderaannemers GODE&KOEIM v.i.o ROZ&WIEL v.i.o.JANS&MOKS v.i.o en de schoonmaak/opruim bedrijven Sijntje &Co/Wielsoe&Co/Trinidat&Co.jammer heel jammer

 4. Oh oh. Dadelijk komt hij met een snelweg thuis.

 5. Ik heb toch duidelijk gelezen, dat er voor onderwijs geen geld is.

 6. Wie zijn trouwens de parliamentaire delegatie?? nog 20 bysides en vriendjes

 7. Waarom zouden we eigenlijk nog belasting betalen?

 8. Deze beursbehelst: •Het wereldwijd toonaangevende vakevenement op het gebied van verkeerstechnologieen •Mondiale marktplaats voor multimedia verkeerstechnologie en mobiliteit.

  Indien we dit vertalen naar Curacao dan is het: Doe wat aan de weg naar Westpunt en de Caracasbaaiweg, ga er niet van uit dat indien er wijken dan wel bewoners bijkomen dat de bestaande infrstructuur het verkeer aan kan, en plan en voer uit een meer toegangkelijkheidsbeleid vwb het weg verkeer. Dit schud ik even uit de losse pols in taal waar Cooper wel van houdt, waarvoor moeten we naar Amsterdam??

  Wij hebben geen dure electronisch geregelde verkeersbegeleidings systemen, het duurste wat we hier hebben dat zijn verkeerslichtten.

 9. is die weer uitlandig… ??

 10. Binnenkort HSL op Curacao ?