• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Twee gewapende overvallers hebben gisterochtend in Marchena tevergeefs geprobeerd om de kluis van een pinautomaat te vernielen. Uit het voorlopig onderzoek van de politie blijkt dat een bewaker van een winkel in Marchena door twee mannen met bedekte gezichten en vuurwapens werd overvallen.

Ze vroegen de bewaker om de deur naar de ruimte van de pinautomaat te openen, maar aan dat verzoek kon het slachtoffer niet voldoen.

Mishandeling
De twee overvallers namen daarmee geen genoegen en begonnen het hoofd en gezicht van de bewaker met de kolf van het vuurwapen te bewerken. Ook schopten ze de man meerdere keren. Vervolgens bonden ze de bewaker aan handen en voeten vast en slaagden de mannen er in om de deur te openen. De overvallers gingen daarna het terrein van de zaak op en slaagden erin om een deur te openen naar de muur waar de pinautomaat staat. Zij begonnen in de muur te boren, waarschijnlijk met de bedoeling om de muur af te breken om bij de automaat te komen.

Tips
Het overvalteam onderzoekt de zaak en roept een ieder die denkt enige informatie te hebben over deze overval op om te bellen met de politie. Het overvalteam is bereikbaar op 866-6192 of 866-6140. Verder kan er 24 uur per dag gebeld worden naar 911 of naar het anonieme nummer 108.

3 reacties op “Kraken pinautomaat mislukt”

 1. Curacaose variant op ‘skimming’.

 2. @ piet , ze moeten toch ergens van leven deze arme sloebers.
  Ben voorlopig maar weer eens een poos weg , even genoeg dushi hende acties gezien.

  Ayo

 3. Dushi hende!