• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Nog even snel iets opzoeken midden in de nacht zal wat moeilijker worden. UTS voert in de nacht van vandaag op morgen onderhoudswerkzaamheden uit op het internetnetwerk. De werkzaamheden vinden plaats tussen 02.00 en 04.00 uur ‘s nachts.

 
De directie van UTS biedt haar verontschuldigingen aan voor eventueel ongemak. In de volgende wijken zal een tijdelijke storing ontstaan op het netwerk:
– Brievengat en omgeving
– Santa Maria en omgeving
– Banda Bou en omgeving

10 reacties op “Even offline wegens werkzaamheden UTS”

 1. @Shimaruku: als je niet de toegezegde (download)snelheid hebt (bijv omdat dat op jouw locatie niet mogelijk is), gaat je maandbedrag met terugwerkende kracht naar beneden. Moet je wel even langs het Customer Support Center gaan en dan is het zo geregeld. Succes!

 2. @Karel

  Om 1 reden te noemen: een statisch ip-adres is een stuk makkelijker als je je website thuis op je eigen server wilt draaien.
  Trouwens, het is meer een kwestie van goedkoop dan normaal; bedrijven krijgen namelijk wel standaard een statisch ip-adres. Bij Flow kun je een statisch ip-adres bij je particulier abonnement nemen als ik me goed herinner, maar UTS heeft die optie niet.

  Natuurlijk gebruik ik andere nameservers, anders zou ik nog veel harder klagen met mijn schamele 2 mb-tjes. Neemt niet weg dat de internetverbinding zelf verschrikkelijk instabiel blijft. Jammer, want met wat meer investeringen in hun eigen netwerkbeheer zou UTS een hoop klanten binnenboord kunnen houden.

 3. @shimaruku

  – Het is heel normaal dat je via DHCP een dynamisch IP krijgt toegewezen. Waarom zouden ze elke klant een statische IP moeten geven?

  – Gebruik de DNS van Google. De DNS van UTS zuigt.
  IP adressen: 8.8.8.8 en 8.8.4.4

 4. Volgens mij heeft UTS een paar structurele problemen:
  1. de verbindingen zijn instabiel, de snelheden daardoor zeer wisselend wat je vooral merkt bij filmpjes kijken
  2. er zijn maar weinig ip-adressen, waardoor je geen vast ip-adres krijgt maar telkens een toevallig beschikbaar adres
  3. de nameservers zijn waardeloos en functioneren vaak niet; zodat websites regelmatig onbereikbaar zijn omdat ze simpelweg niet gevonden kunnen worden
  4. bijna-wurgcontracten; als je je snelheid wilt upgraden kan dat alleen voor hetzelfde hoge abonnementsbedrag en moet je ook weer voor twee jaar bijtekenen. Als je dat niet wilt: pech en surf je nog steeds met een effectieve snelheid van 0,46 Mbps voor een (echt waar:) 2Mbps-abo van149 gulden per maand 🙁

  Geen wonder dat ‘iedereen’ met smart wacht op Flow!

 5. @shimaruku, aangezien onze ministers hun rekeningen NIET betalen die ik dat wel. En ik betaal en heb er recht op. Dus geef me maar een vergoeding. Ik betaal al genoeg voor die supertrage verbinding.

 6. ja hoor Piet, je komt nog op straat te staan door het gemis aan die 2 nachtelijke uurtjes internet, je voelt zelf wel aan dat er niets van klopt van jouw opmerking is het niet?

 7. Tjongejonge Piet, wat een drama!
  Uitgaande van een 149 Naf per maand contract heb je voor je twee uurtjes een schadepost van 41 cent.
  Daar krijg je inderdaad slapeloze nachten van en juist dan kun je net niet internetten. Ik heb echt medelijden met je.

 8. @freedom loving,
  het internet op JS is inderdaad belachelijk. uitzending gemist op de laagste kwaliteit geeft soms al problemen

 9. laat me niet lachen. IK heb thuis en op kantoor 30MB en ben vooral thuis meer off-line dan on-.
  Helaas zijn noch Flow noch TRES aangesloten op JAn Sofat anders zou ik UTS zo uitwuiven.

 10. Nou lekker dan.. Krijgen we hier een vergoeding voor>?