• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Kustwacht Caribisch Gebied heeft gisteren 168 kilo cocaïne onderschept op de boot ‘For you eyes only’. Er zaten drie mannen van 45, 36 en 35 jaar aan boord die gelijk zijn aangehouden. Twee mannen zijn werkzaam bij Kompania di Tou Kòrsou (KTK) en een is werkzaam bij vliegveld Hato.

De kustwacht heeft samen met de douane de boot onderschept. In het kader van het onderzoek heeft de politie huiszoekingen gedaan bij de huizen van de verdachten aan de Rooseveltweg, Kaya John de Jong en Seru Grandi. De politie heeft een vissersboot, communicatiemiddelen, twee auto’s en verschillende documenten in beslag genomen.

11 reacties op “Kustwacht onderschept 168 kilo cocaïne”

 1. Als de aanvraag naar coke niet minder wordt in nederland dan blijft het binnenstromen heren en natuurlijk zijn er mensen die wat willen verdienen om de verslaafden daar in nederland te helpen ter betaling, doe niet zo zielig jullie kijk bij de moord van Withney Houston wie was erbij betrokken die haar laats coke heeft toegedient, een nederlanderen die is voortvluchtig op het moment. Ik ben ook geen voorstander van maar ja kan er niks aan doen en niet eens de autoriteiten en laat hopen dat die 160 kilo niet via basis toch tercht komt in holanda, die rotte appels zitten overal hoor met en zonder uniform en ze zijn niet blank en niet zwart. Mensen een zeer prettige dag verder. Stanga

 2. zoals al eerder gezegd, het zullen geen kleine jongens zijn, ze moeten vrinden hebben op hoge plaatsen. Pfffffffffffff vormfout. Ja ja dus deze mensen kunnen niet vervolgd worden, blijven gewoon hun baan houden en hebben maar 3 dagen vast gezeten. als je ID niet bij je heb zit je soms al langer vast.
  Ik mag toch wel hopen dat, deze mensen wel in de gaten worden gehouden, hun paspoorten zijn ingenomen enz
  Ook had ik als OM deze mensen in bewaring gehouden, want laten we eerlijk zijn 168 kg is niet iets waar de jongens uit Colombia blij mee zijn dat ze dit kwijt zijn.
  Je mag mag verwachten als deze mensen niet kunnen betalen, dat we een afrekening mogen verwachten.
  Het Om moet deze mensen beschermen, maar ze zijn tevens een gevaar voor de bevolking in die zin dat als er een HIT op deze mensen word gepleegd er onschuldige omstanders ook geraakt kunnen worden.

 3. @ Zorro, ja ik ook, en volgens mij kan het ook beiden. Maar zoals ik al zei, onze inhouse infantiel is een andere mening toegedaan en wie ben ik om een recalcitrant kind tegen te spreken.

 4. @ Anglo. Je hebt weliswaar gelijk, maar ik heb ook op school Columbia geleerd.

 5. @henkie, voordat onze inhouse infantiel, peublo soberano, je corrigeert het is Colombia en niet Columbia. Vraag me wel af hoe hij dat zo goed weet ?

 6. Lees mensen!!! 1 werk op hato en 2 bij KTK. Toch wordt er niks gezegd over de scheepvaart hier. is dat omdat men daar gewoon het geld onder de tafel neem omdat de bedragen veel groter zijn? Ik blijf erbij dat drugsmokkel via de luchtvaart afleiding is voor het echte transport..Maar goed dat ze gepakt zijn.

  men weet toch ook dat bij een slechte economie de criminaliteit stijg, En waarom zouden deze jongens de wet moeten volgen als hun voorbeelden ( ministers) het ook niet doen??
  waarom zouden ze?

 7. Wie bewaakt de bewaker??!! Tussen het vliegveld’s personeel zitten ook “rotte appels”!

 8. Familie van Thode?

  Weer mensen van Hato. Lijkt me beter dat ze het personeel daar meer gaan controleren dan de normale reiziger!

 9. Tromp heeft nog zo gezegd neem geen krediet op

 10. Opmerkelijk, dat het afgelopen jaar weer veel verdovende middelen ons land weer binnen komt.

  Komt dit omdat verschillende mensen denken we hoeven het niet zo nauw te nemen met de wet?

  we zakken weer af naar het niveau van 2001, 2002, 2003, 2004, toen hier op ons eiland afrekeningen werden gedaan omdat er zo veel coke verloren ging.

  reken maar dat die jongens uit Columbia het niet leuk zullen vinden dat er weer een paar miljoen in beslag is genomen.?

  hopelijk is de lek op ons vliegveld nu ook boven water, waardoor we iets minder stijgen op de lijst van Narco land en witwas land.

  ik hoop dat ze de opgepakte mensen uitleveren aan Amerika, alles afpakken aan goederen, gelden enz. Verdienen aan iemands ellende en ellende op wereld veroorzaken moet streng gestraft worden.

  Kustwacht en de samenwerkende organisaties, hopi bon traha

 11. Goed bezig mannen! Pak deze boeven maar extra hard aan. Opzouten met die rommel.