• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO –  De ministerpost van Charles Monk (Bestuur, Planning en Dienstverlening) wordt per heden overgenomen door Carlos Trinidad. Monk heeft het stokje overgenomen van Lionel Jansen en neemt de verantwoordelijkheid over de ministerspost Onderwijs, Cultuur & Sport.

De post BPD heeft in nog geen anderhalf jaar tijd drie ministers gekend. Trinidad is de vierde minister die deze post gaat betreden, tevens is hij de vijfde minister van de politieke partij Pueblo Soberano.

Vorige ministers
De eerste minister die opstapte bij de BPD was Norman Girigorie die werd vervangen door Lia Willems-Martina. Zij maakte het ook niet lang binnen het ministerie en maakte plaats voor Carlos Monk. Binnen het ministerie van Onderwijs stapte René Rosalia op waarna Lionel Jansen zijn plaats in nam. Jansen diende vrijdag zijn ontslag in bij Premier Gerrit Schotte.

21 reacties op “Nieuwe minister BPD: Carlos Trinidad”

 1. Ik stel voor dat Chris van Asseldelf van Wijck minister gaat worden. Hij is toch al grote vriendjes met Robbie Dos Santos!

 2. http://kkc.net16.net/2012/05/ps-weet-niets-van-vermeende-schulden-trinidad/

  Meer hoef ik niet te zeggen.

 3. Ondertussen maakt hij een lange neus naar iedereen. Want laten we nou wel wezen in de real estate is geen droge botenham te verdienen. De hele real estate ligr op zijn gat. En het is hem toch maar even gelukt zijn pensioen lkkr op te krikken.,
  Wie doet hem dat na…

 4. @ Rignald. Schulden/belangenverstrengeling gelden voor deze regering niet als onderdeel van de screening, want anders moeten El Hakim en Jamaloodin ook naar huis/gevangenis.

 5. En daarom duurde de screening zo lang.. Mr Trinidad schijnt nogal wat schulden te hebben.. en de PS weet zgn van niets..

 6. Dus Wiels geeft al toe dat de screening eerst niet goed was..

 7. Screening Trinidad nog niet afgerond
  4 april 2012

  WILLEMSTAD — PS-leider Helmin Wiels staat erop dat Carlos Trinidad, de kandidaat-minister van zijn partij voor de portefeuille van Bestuur, Planning en Dienstverlening (BPD), een full fledged screening ondergaat.
  Wiels is voornemens een brief naar gouverneur Frits Goedgedrag te sturen om dit te benadrukken. “Wij hebben gemerkt dat deze premier (Gerrit Schotte, MFK) graag van regels en procedures afwijst. Wij willen dat dat bij deze screening niet gebeurt. Wij willen alle schijn van twijfel over de integriteit van een van onze ministers voorkomen. Tot nu toe is hiervan nog nooit enige sprake geweest. Wij willen dat dan ook zo houden.”
  Volgens Wiels moet Trinidad dan ook een screening met alles erop en eraan, inclusief een veiligheidsonderzoek, ondergaan. Over het verleden van Trinidad zijn er in de afgelopen dagen twijfels geuit in de lokale media, maar Wiels wijst deze allemaal van de hand.

 8. zoals fortuin al eerder zei een stelletje criminele uitbuiters

 9. Het moet toch niet gekker worden hoor,welke school diploma’s heeft deze nieuwe ster gehaald op school, ook mavo 3 net zoals onze MP?

 10. En nu alleen het wachten opdat de F..C het stokje over neemt.en onze kinderen een schoolling krijgen van eene overgelopen Nederlandse dame in het oerwout!. wat zijn wij toch gelukkig met Hondofijlse bewindsvoerders! zal wel niet geplaatst worden?

 11. Issie gescreened?

 12. @ Henk, je bent wel erg naief hoor….Als je hier wat langer woont kom je er vanzelf achter hoe de vork in de steel zit. Niks is wat het lijkt zodat alles lijkt op niks geks. Onze ministers zijn de acteurs van een stuk die geschreven word door enkele witteboorden boeven, en wij het publiek zijn de kaartjes kopers die ze nog toejuichen ook!!

  Wij ervaren hier de omgekeerde wereld en denken dat het normaal is……

 13. @ Henk, je bent wel erg naief hoor….Als je hier wat langer woont kome je er vanzelf achter hoe de vork in de steel zit.

 14. Dit kan allemaal de continuiteit van beleid nooit ten goede komen. Hier past maar een woord: WAARDELOOS!

 15. Verdeel en heers politiek! Een groot rookgordijn! Poppetjes wisselen totdat iedereen de draad kwijt is. Tegen de tijd dat hij zijn verantwoordelijkheden zou moeten nakomen, als een hond met zijn staart tussen de benen ervandoor gaan, lafaards allemaal!!! GEEN karakter deze ‘heren politici’.
  (tenzij dit OOK weer zo’n boef, fraudeur, oplichter is, dan moeten we wellicht blij zijn dat ie weg is, denk ik)

  End in the end; NOTHING gets done!

  (de) PS Is echt een Post Scriptum, echter met weinig meerwaarde.

 16. Ik kan maar een woord bedenken: Prutsers!!!!!!!

 17. Deze man had het geweldige aantal van 27 stemmen………. hhmmmm een echte stemmentrekker of wegtrekker. Dat wordt ongetwijfeld het laatste!!

 18. en zo strijken we iedere keer weer een nieuw pensioen op……… Lijkt haast wel over nagedacht !

 19. WAT een ZOOITJE ongeregeld is het toch…….de honden lusten er geen brood van!

 20. En zo krijgen alle mislukkelingen van Curacao een leuk baantje..

 21. Goede zaak. Een ministers pluche is niet om op te broeden, zoals vroeger. Iedereen is vervangbaar. Dat stimuleert mensen om beter hun werk te doen, punt.