• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Na de succesvolle eerste ronde van het Parlement in de Wijk, zal het parlement volgende week de tweede ronde houden. Tijdens de eerste sessies vorige week in de gebieden van Fortuna Ariba, Brievengat, Tera Korá en Dokterstuin, hebben parlementariërs een beeld gekregen van de behoeftes van de wijken.

Het parlement registreert deze behoeftes, verzamelt ze in een rapport en zal deze overdragen aan de regering. De regering kan dan de nodige fondsen vrijmaken in de suplementaire begroting van 2012 en/of de concept begroting voor 2013. Dit zal moeten gebeuren als aanvulling op het Plan Nashonal pa Desaroyá Bario dat de regering nu uitvoert.

Sessies
De tweede ronde zal worden gehouden op 26 maart in Buurtcentrum Souax, 27 maart in Buurtcentrum Buena Vista, 28 maart in Buurtcentrum Koraal Specht en op 29 maart zal het parlement aanwezig zijn in Buurtcentrum Otrabanda. De sessies worden gehouden van 19.00 tot 21.00 uur. Het parlement nodigt alle inwoners van deze wijken en omgeving uit om de sessies bij te wonen.

3 reacties op “Tweede ronde Parlement in de Wijk”

 1. Als je op normale wijze met de burger correspondeert hoef je echt geen bezoeken aan de wijken af te leggen, als je iets met je burgers op hebt weet je gewoon wat de behoeftes in een wijk zijn en hoef je daar niet extra naartoe om dat te horen.

  Maar dat is juist waarom de politiek niet serieus genomen wordt. Deze politicie zijn niet alleen wereldvreemd, ze zijn ook vreemden in de buurt. Vervolgens wordt er een paar keer een bedrag genoemd wat men van plan is uit te gaan geven………en daarna hoort men niets meer. Kijk naar het multiculturele centrum in Barber….. waar staat het????

  Laat deze leugenaars lekker thuis blijven!!!

 2. Wil de Hr Jasjes ook even de bedrag van de opknapbeurt van het vredeburg pleintje openbaar maken als ze in het buurthuis op marie pampoen komen praten?

 3. Het volk wil dat ze opstappen en ze luisteren niet.. heeft dus weinig zin.

  Kan het volk ook worden geinformeerd over de inkomsten en uitgaven van 2010 en 2011?