• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curacao Nieuws - PolitiecontroleCURAÇAO – Een reguliere verkeerscontrole liep gisteravond voor een Jamaicaan iets ernstiger af dan de bedoeling was. De man werd aangehouden, omdat hij zonder gordel reed, maar uiteindelijk opgepakt om te worden uitgezet.

 
De politie hield een verkeerscontrole in de Oranjestraat toen  de 30-jarige Jamaicaan zonder gordel voorbijreed. Hij werd aangehouden en reageerde nerveus toen hem werd gevraagd om zijn rijbewijs en papieren.

Illegaal
Toen de politie vroeg of hij illegaal op Curaçao was, probeerde hij het portier van de auto te openen om waarschijnlijk te ontsnappen. Hierop probeerde de politie hem in te rekenen wat de man agressief maakte. De man viel twee agenten aan en werd uiteindelijk met moeite in de boeien geslagen. De Jamaicaan zit vast tot hij zal worden gedeporteerd. De auto is in beslag genomen voor onderzoek.

8 reacties op “Man opgepakt tijdens verkeerscontrole”

 1. Mn Jamaicaan kan stuken als de beste…STRAKKK!!!! Terwijl de andere swa’s na 10 minuten al zuchtend stoppen…”Is warm…” 😉

 2. Elisabeth dat komt omdat er veel jongeren geen zin hebben in de bouw te werken. Niet gedocumenteerden daar heb je geen omkijken naar, die kun je dus goed uitbuiten. De werkster, kok, schoonmaakster, tuinboy allemaal mensen van andere eilanden.
  Onzin om die mensen de schuld van alles te geven. De subjecten die atrako’s plegen zijn meestal of zelfs geen illegalen.Je kletst maar wat.

 3. Ik vind die illegalen veel leuker dan de lokalen. Mogen we di eniet uitzetten? dan wordt het nog wat met dit land!

 4. @Elizabeth, met deze regering is Curacao net als Haiti en zal jij ook als illegaal naar een ander land gaan omdat je gezin in Curacao eten moet hebben.

 5. @Elisabeth
  Kom, geef toe dat je alleen de zaak komt opsarren, curacao zonder illegalen is als amerika zonder mexikanen, alles zou stoppen, ik vind het altijd frappant dat men zegt dat de werkeloosheid zo hoog is, maar deze mensen vinden wel altijd werk. Het geeft wel eens te denken.

 6. gaat hard dat uitzetten…hebben binnenkort een tekort aan tuinmannen, schilders, timmermannen, schoonmaaksters ….etc.!!

 7. Ja,de politie moet meer controleren op de illegalen en ze hard aanpakken.
  Ze begeven zich vaak in het criminele circuit en omdat ze illegaal zijn is er nergens wat van hun te traseren!Alle illegalen moeten eruit gezet worden!Bouw projecten zit vol met illegalen goedkope illegalen.

 8. Jasjes.. dit is net zoals Mauro