• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale kreeg vannacht een melding binnen dat een man en een vrouw vastgebonden waren op een veld van Buena Vista ter hoogte van Julian. Eenmaal aangekomen op de desbetreffende plek troffen agenten twee slachtoffers aan: een radio-omroeper van Krioyo en zijn vrouw.

De man verklaarde tegenover de agenten dat hij samen met zijn vrouw aankwam bij hun woning aan de Californiëweg, toen zij werden verrast door twee gemaskerde mannen met vuurwapens. De mannen dwongen het echtpaar om de deuren van de pick-up te openen en in te stappen.

Vastgebonden
Het paar werd vervolgens vastgebonden, hun mond werd dichtgeplakt met tape en hun beide ogen bedekt. Waarschijnlijk hebben de verdachten hen naar een plek gebracht met water omdat de slachtoffers het geluid van water hoorde. Vervolgens werden zij meegenomen naar een huis waar waarschijnlijk meerdere mannen aanwezig waren.

Onder druk
Het mannelijke slachtoffer werd onder druk gezet en moest vragen beantwoorden. Tijdens de ondervraging werd de man met een heet voorwerp gebrand en vroegen de daders hem naar drugs of geld. De mannen hebben geld, een horloge en sieraden van de slachtoffers afgenomen en het echtpaar en de pick-up achtergelaten in het veld.

Gewond
De vrouw wist zich te bevrijden en maakte daarna haar man los. De omroeper was behoorlijk gewond aan zijn hoofd en had op zijn armen en buik brandwonden. De politiepatrouille heeft de man naar het SEHOS gebracht en de vrouw naar huis. De pick-up is in beslag genomen voor onderzoek. Het overvalteam buigt zich over de zaak.

Tip
De politie roept iedereen op die denkt informatie te hebben over deze zaak om de informatie door te geven aan de politie. Tips of informatie kan worden doorgegeven aan het overvalteam via telefoonnummer 8666192, via 911 (24 uur) of 108 (anoniem).

15 reacties op “Echtpaar ernstig mishandeld”

 1. we moeten die drug scanners weghalen…. want deze mensen hebben alleen kennis van smokkel… en nu dat niet gaat kunnen ze alleen nog hier JATTEN… het is lekker uit de hand aan het lopen op BANANACAO…… zelf woon ik achter tralies …wat een eiland.. en het gaat maar door…. DUSHI HENDE NOS TA ? …. ja kijk eens om je heen wat een zooi het hier allemaal aan het worden is … GHETTO !

 2. @ Sandra
  Je moet dus bij onze eigen gobierno zijn, zij zijn het die het eiland verkopen, en dat doen ze ook uit jouw naam, zij zijn het die toch mogen regeren van het volk??

  En omdat we moeten betalen voor om naar de baai te gaan, gaan we het maar stelen, geweldig domme redenatie dus.

 3. @Sandra, pak je dan wel de juiste mensen? Bv een hakin die geen belasting betaald en voor duizenden guldens naar Brazilie gaat.. Daardoor hebben andere mensen geen geld!

 4. @sandra

  dus als je maar heel boos bent mag je alles doen?

 5. Sandra pure onzin wat je daar schrijft. Het zijn gewoon ordinaire harde criminelen die keihard aangepakt moeten worden. Het zijn “luilakken” die het makkelijker vinden het geld van hard werkende mensen te stelen.
  Het doet er niet toe wie het slachtoffer is, dit ver over de lijn van respect en goed fatsoen. Ik wens het slachtoffer sterkte en dat de criminelen snel gepakt worden en heel lang zullen zitten.
  We moeten daar allemaal hard aan mee werken en de politie ondersteunen, “gespuis” zoals deze horen niet in onze samenleving te wonen!!.

 6. Sterkte aan de slachtoffers, Mensen Kinderen waar gaat dit naar toe ?? Ieder heb een mening maar dit is niet te verklaren waarom waarom ga toch niet werken voor je spullen dit is echt traumatisch wat er met deze familie gebeurd is. Ik hoop met heel me hart en me ziel dat ze deze criminelen oppakken en ze voor altijd opsluiten. Een klein eiland waar iedereen iedereen kent waar gaat dit naar toe. De rechters op dit eiland moeten ZWAARDERE STRAFFEN UIT GAAN DELEN VOOR ZULKE VERGRIJPEN.hANG ZE OP WAAR HET PUBLIEK KAN ZIEN IK ZAL MAAR NIET OVEERGAAN NAAR MIJN EIGEN MENENIG WAT ER MET HUN MOET GEBEUREN. Familie Gregg heel veel sterkte en we houden jullie in ons gebed

 7. deze dingen gebeuren omdat antilianen heel en heel erg boos zijn.antilianen hebben niks meer op hun eigen eiland.het duurt niet langer meer of 30 mei 1969 weer komt.
  triest en nog eens triest
  op hun eigen eiland moeten ze gaan betalen om te zwemmen, triest.

 8. @ergernis,

  Dus de daders werken ook bij de radio als DJ?

 9. nardy: ik heb alleen vraagtekens bij het gebeuren. Het is een vreselijke gebeurtenis! Maar ik lees niet vaak bij een overval met mishandeling dat er om drugs wordt gevraagd.

  Het kan iedereen gebeuren! maar dit is toch zeer vreemd! Ze hebben hem echt speciaal opgewacht….

 10. Wat een grúwelijke ervaring voor die mensen. Hopelijk wordt dit uitschot snel gearresteerd. Nog even en je kan/mag dus straks niet eens meer je huis uit als het donker is en zelfs dan ……… Bon Bini op CRIMICAO.

 11. nu heeft iedereen konklusies over de gebuertenis kijk beter naar je zelf van dag was het van hem morgen kan dat ook met jou of iemand van je gezin dussssssssssssssss

 12. Soort zoekt soort in dit geval

 13. @ gerrit, je kunt toch niet gelijk het slachtoffer gaan verdenken? Bedoel je dat als hij drugs zou gebruiken, dat dit dan zijn eigen schuld zou zijn?

  Lijkt me een vreselijke overval, wat zullen die mensen vreselijk in angst hebben gezeten, ontvoerd en mishandeld, en dat bij je eigen huis, kippevel

 14. Aan deze berichtgeving mankeert het nodige, de reden van de ontvoering ligt in de vragen die gesteld zijn neem ik aan. Welke politieke richting heeft Krioyo? om maar even wat te noemen? Of wie is de eigenaar? Of door wie wordt het gesponsord?
  Hoe dan ook het wordt steed erger, nu lezen we al bijna elka dag over schietpartijen en mishandelingen.

 15. dat criminelen een radio omroeper om drugs en geld gaat vragen? Heeft hij dubbelleven of hebben de criminelen een fout gemaakt?