• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – In verschillende wijken op het eiland kan de ventilator of airco even niet voor verkoeling zorgen. Aqualectra is bezig met onderhoudswerkzaamheden en zal de stroom op bepaalde plekken tijdelijk uitschakelen. Dinsdag gaat als eerst het licht uit in Coral Cliff/Groot Santa Martha tussen 08.30 en 15.00 uur.

Het nutsbedrijf biedt haar excuses aan voor het ongemak. Volgende week kunnen ook onderstaande wijken een stroomonderbreking verwachten:
Dinsdag : Santa Catharina tussen 08.30 – 15.00 uur
Woensdag: Montaña Rey tussen 08.30 – 15.00 uur
Donderdag: Klein Santa Martha/Cabaje tussen 08.30 – 15.00 uur
Donderdag: Montaña Abou tussen 08.30 – 15.00 uur

Informatie
Voor meer informatie over de stroomonderbrekingen kan telefonisch contact worden opgenomen via telefoonnummer 4625968 of met de storingdienst op 0800-0135.

4 reacties op “Onderhoudswerkzaamheden Aqualectra”

 1. @Domboklad
  Kruip jij maar weer terug onder je steen in de Knuk want daar hoor je schijnbaar thuis!
  We leven in 2012 en pretenderen een ontwikkeld (ei)land te zijn met “mondiale uitstraling” . Met figuren zoals jij keren we terug in de oertijd.
  NEE het is niet normaal dat stroom zomaar een paar uur wordt uitgezet, dus kost economie en particulieren miljoenen aan schade.

 2. ach wat lopen jullie weer te zeiken zeg wees blij dat je leeft en geniet ervan elke dag dat je weer uit je bed komt en dan geen stroom so what of een paar uur so what en anders als je er niet tegen kan verhuis naar een plaats waar je wel continu stroom hept or no !!!

 3. Wanneer stopt dit prutsbedrijf en komt er een capabel electriciteitsbedrijf voor in de plaats? Waarom kan in andere landen wel onderhoud gepleegd worden zònder stroomonderbreking?
  Waarom kan in andere landen wel stroom geleverd worden zonder óverspanningspieken, die kostbare apparaten en lampen doen sneuvelen (zonder vergoeding!) ?
  Ooit gedacht aan het gevaar voor de volksgezondheid ivm. koelkasten en diepvriezers die steeds tijdelijk worden uitgeschakeld?
  Ooit gedacht aan de schade voor bedrijven, die de deuren steeds tijdelijk moeten sluiten?

 4. Ben ik even blij dat ik momenteel in Nederland zit. Wat een amateurs die Aqualectra.

  Triest, triest, triest.