• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De ambassadeur van Panama, Arline González Costa, heeft gisteren een beleefdheidsbezoek gebracht aan premier Gerrit Schotte. González Costa is op ons eiland in verband met onderhandelingen over het luchtvaartgebied tussen Curaçao en Panama.

 
González Costa maakte gelijk gebruik van de gelegenheid om Schotte uit te nodigen voor een werkbezoek om de plannen voor een samenwerkeing tussen Curaçao en Panama te bespreken en concretiseren.

Raamakkoord
Tijdens het bezoek van González Costa aan Curaçao, zullen de twee landen een raamakkoord ondertekenen waarin de verschillende samenwerkinsgebieden zullen worden vastgelegd. Het akkoord vormt de basis voor andere ‘memorandum of understanding’ die moeten worden uitgewerkt door de ministeries in kwestie.

Belangstelling
Panama heeft ook belangstelling getoond in de resulaten die analyses hebben opgeleverd over het asfaltmeer, propaangas en de honkbal campus. Maar ook de Airport City en het Space Experience Curaçao waarbij een nieuw soort toerist wordt aangetrokken, de ruimtetoerist. Aan het eind van het bezoek heeft Schotte de ambassadeur een boek over religies en tradities van Curaçao overhandigd.

10 reacties op “Ambassadeur Panama op bezoek bij Schotte”

 1. Hmm ik neem aan dat Panama dit gaat betalen aangezien ze hem uitnodigingen?

 2. Dit word een snoeppie de poeppie reisje.

 3. Hij zit niet in zijn handjes te klappen, maar geeft de grootte van zijn geslacht aan.
  (Uiteraard in visserslatijn.)

 4. Kwam de ambassadeur hem ook vertellen, dat een eventuele asielaanvraag positief beoordeeld zal worden en dat hij zich vrij als consultant kan vestigen met foto’s van zijn villa met prive golfterrein alsmede appartementen voor het gratis vrouwelijk personeel. De golfclubs kunnen op verzoek korter gemaakt worden.

 5. Klap eens in je handjes blij blij blij. Op je BOZE bolletje allebei…..

 6. Als gerrit zijn bysite dit maar goed vindt…..

 7. Zou ze weten wat voor oplichter hij is?

  Trouwens hebben ze het ook over het KTK Panama debacle gehad?

  Zogenaamd was dit niet winstgevend. Verkocht aan Venezuela en die hebben er een winstgevend bedrijf van gemaakt en de manager die zgn niets kon is door de Venezuelalonen weer in dienst genomen.. Misschien kan Hakim hier wat over uitleggen en Dos Santos (maar die zal het wel te druk hebben met illegale bouw)

 8. Klap eens in de handjes. Gelukkig nog een foto van ons Gerritje. Ik verwacht er toch minimaal 2 per dag.

 9. Wederom prachtige foto’s. Complimenten meneer (hoe heet ie ook alweer?).

  Maar ja, wat heb je er aan?

 10. Foto bijschrift:
  Arline González Costa kijkt vol bewondering naar Gerrit Schotte die aangeeft wat voor maat hij heeft.