• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO –  De politie op Bonaire waarschuwt opnieuw voor het onbeheerd achterlaten van spullen in voertuigen. Ook afgelopen weekend kwamen enkele strandgasten van een koude kermis thuis toen ze ontdekten dat hun eigendommen waren gestolen.

Eén gedupeerde deed aangifte van diefstal van twee rugtassen met kleding, schoenen, sleutels en een Ipod bij Sorobon Beach. Bij Kaminda Karpata werd een autoruit vernield en uit deze auto werd een bril, geld, kleding en sleutels meegenomen.

Autoportier
Bij Boka Lagun werd een autoportier geforceerd. Hier werden twee portemonnees, paspoorten, sleutels, gouden oorbellen, bankpasjes en rijbewijzen gestolen. Ter hoogte van Red Slave werden de ruiten van twee auto’s ingeslagen. Hier besloeg de buit een zonnebril, handdoeken, schoenen, kleding en een koelbox. Bij Kaminda Karpata werd een korte broek uit de auto gestolen.

20 reacties op “Strandgasten van koude kermis thuis”

 1. Zie hier het aantal misdaden en dit is maar het topje van de ijsberg, schrik je wezeloos voor een gemeenschap van 15000 inwoners.
  http://meldmisdaadopbonaireanoniem.blogspot.com/
  Sherlock.

 2. Wij hebben tenminste een categorie 1 vliegveld (met dank aan NL) en Curacao heeft een categorie 2 vliegveld.. nee jongens gaat de goede kant op daar in Curacao. Gelukkig zijn wij verlost van Curacao!!

 3. @Rampspoed, nee je moet een keuze maken tussen de corrupte regering en de van der DIjs, Asjes en Dos Santos en het volk! jammer voor jou gaat jou raciale tweespalt niet werken!

  Maar ik denk wel dat ik weet aan welke kant jij gaat staan.. wacht maar af want de asjes en van der dijsjes zullen snel wegvluchten en jij zal alleen achterblijven!

 4. Wat vreselijk wat er in Bonaire gebeurt en waar is het ‘onbewoonde eiland’ gevoel gebleven? Er was 2 jaar geleden toen ik daar met m’n gezin op vakantie was nog een Blue Lagoon sfeer die je misschien nog ergens in de Pacific aantreft. Jammer hoor. Heeft de $ het verpest?

 5. @Pipo, ik wist niet dat je helderziend was? Heb je bewijzen wie de daders zijn? Of zit je gewoon zoals gewoonlijk weer spijkers op laag water te zoeken? Ben jij van de Polis? Kom met bewijzen en niet omdat je de YDK zo verschrikkelijk haat, met nep aannames en redu aanzetten. Wist je dat bepaalde buitenlanders zoals bijv. 2 Peruanen laatst ook een overval gepleegd hadden. Of zijn dat ook YDK. Wat doe jij eigenlijk nog op mijn eiland Pipo?
  Wanneer het zover komt op Curacao, en jouw wens is de vader van de gedachte, zal ik aan de kant van het autochtone papiamentstalige Curacaouse volk staan!!! Jij wil zo graag bloed zien vloeien he? Kijk maar uit dat je niet toevallig, omdat je zulke slechte wensen voor Curacao hebt, het eerste slachtoffer wordt!

 6. @ Rampspoed. @Zorro, ik zeg wel NOOIT, Nooit met ons van Curacao, want dan zal er geheid bloed vloeien! NUNKA!!!

  Als het nooit zal gebeuren is dat ONDANKS deze regering.

 7. @ Jan Kaas(kop), blij te weten dat je ook PRO Pueblo Soberano bent, onafhankelijkheid zei je toch? binnen 8 jaar. No worries Kaasje,. wij bepalen de datum, niet jij!

 8. @Rampsoed, aantal van de criminele delicten worden door YDK gepleegt op Bonaire!
  En het gaat hier ook gebeuren want mensen worden hier ook armer en armer. en je ziet het al. als je al die moordpartijen op Curacao ziet. En dat heeft niets met makambas te maken maar met JOUW REGERING!! JOUW MENSEN!! DIE DOET NIETS NIETS VOOR HET VOLK!!

  En wacht maar af.. Libie en Tunesie gaan we hier ook krijgen! dus denk maar na welke kant jij gaat kiezen!

 9. Wat zijn we weer vriendelijk voor de Nederlanders hier !! Volgend jaar maar op vakantie naar Aruba , daar zijn de mensen nog vriendelijk …
  Nb in de jaren zeventig en tachtig werden de daders binnen 24 uur opgepakt door de politie…En .. Iedereen op Bonaire weet wie de daders zijn van de inbraken , maar ja het zijn toch maar de Makambas die bestolen worden, dus waarom zou je er iets aan doen ?!?

 10. @Pipo, de mensen die stelen en moorden, zoals eergisteren die dodelijke steekpartij in Bonaire, worden door radeloze onderdrukte verarmde Bonairianen gepleegd! Wat wilde je suggereren, dat het Curacaoenaars zijn? Lees maar waar de daders geboren zijn. Als ik de Bonairiaan was zou ik maar goed op mijn kleine kinderen passen. Want dat komt ook nog met al die Nederlandse indringers op het eiland…

 11. @Zorro, ik zeg wel NOOIT, Nooit met ons van Curacao, want dan zal er geheid bloed vloeien! NUNKA!!!

 12. Rampspoed, Wie zijn die mensen die stelen? juist!

  en kijk naar Curacao. onze eigen regering is nog slechter.. ze liegt en is corrupt en doet niets.. stelen en beroven is elkedaagse prakkie. mensen kunnen niets meer betalen. Er zijn alleen projecten als Nederland betaald!!

  dus idd dit is een goede les voor ons! we moeten van onze eigen regering af en als jij een man was met ballen had je daar wat aan gedaan!

 13. Rampsoed, inderdaad dus lekker snel onafhankelijk worden!! zijn jullie van ons verlost!!

 14. @ Rampspoed. Ik heb altijd geleerd “ZEG NOOIT NOOIT” en als het zo ver zou komen, hebben we dat aan deze regering te danken.

 15. 10-10-10 is in alle opzichten en voor alle eilanden te vroeg gekomen, maar ze moesten zo nodig en hebben zelf hun keuze gemaakt.

 16. Sinds de makambas op Bonaire de skepter zwaaien zijn de Boneirianen gevangenen in eigen eiland aan het worden.Dde beste en mooiste plekjes op bonaire worden voor de Nederlanders gereserveerd. De Bonairiaan kan zich niet meer vrijelijk op zijn eiland bewegen, gebieden op het eiland worden langzamerhand verboden terrein voor autochtone Bonairianen. De vrije Bonairiaanse vissers mogen opeens ook niet meer vissen waar zij het willen, zoals ze deccennia gewend waren te doen. Het eiland wordt een gevangenis voor de autochtone man en vrouw van Boneiru. En straks zullen de Hollandse eilandjatters klagen dat de Boeirianos toch zo crimineel zijn. Wee Nederland, wee.

 17. Correctie laatste zin: Lubida Hulanda, wat jullie op Bonaire met de Bonairianen uitvreten, zullen jullie nooit van jullie leven met ons van Curacao kunnen uithalen.

 18. Sinds Bonaire een “Openbaar Lichaam” van NL is geworden, gaat het mis op Bonaire. De Bonairianen zijn armer geworden, hun cultuur wordt hen respectloos afgenomen en vertrapt door ongemanierde Hollanders op hun eiland. Ik heb echt medelijden met de Bonairianen. Hun eigen bestuurders hebben ze in deze vreselijke situatie gebracht. O wat brengt Nederland toch een heil voor de Bonairianen. Al bedoel ik dat het voor de autochtone Bonairianen een HEL is geworden. Tot 10 jaar geleden kwam er nauwelijks criminaliteit voor in Bonaire. 25 jaar geleden kwam er misschien 1 of 2 maal per jaar een inbraak voor. Er werd nooit in autos ingebroken. Moorden kwamen nauwelijks voor, gemiddeld 1 moord per 7 jaar. Maar nu zijn de Bonairianen duidelijk het kind van de rekening geworden. Er zijn nu zelfs scholen die verbieden dat de leerlingen hun eigen taal spreken op de speelplaats. Is dit nou de heil die de Nederlanders beloofd hadden aan de Bonairianen? Een goede les voor Curacao en Aruba, laat je niet in met de makambas, laat je niet in met Nederland.!!!!!
  Lubida Hulanda, dit zullen jullie met met ons op Curacao komen uithalen.

 19. Teken aan de wand: wat gebeurt er als mensen geen kant meer op kunnen? In NL zie je hetzelfde verschijnsel. Zonder Burgerservice Nummer ben je in NL ongeveer dood. Je kunt nergens zelfs meer zwart werken en bent illegaal. Zelfs gemeenten mogen je niet meer helpen. Hoe denk je dat deze mensen moeten leven? Het gaat dus niet goed op Bonaire, kosten lopen de pan uit en wat moet de arme man dan? Bijstandaniveau op Caribisch niveau en de kosten van levensonderhoud op NL niveau? Er zijn grenzen en dan krijg je dit…Wie steelt er een korte broek? De mafia?

 20. Bonaire lijkt wel gevaarlijker dan Cyracao