• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO- Het gratis telefoonnummer 9321 is per vandaag geopend. De bevolking kan bij de klachtenlijn terecht met klachten op het gebied van arbeid en met klachten over de dienstverlening van het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn. Twee personen gaan de dienst bemannen.

Elke klacht over onrechtvaardigheden die op de werkvloer hebben plaatsgevonden, kan gemeld worden via het nummer 9321. Het gaat om klachten van werknemers die aan het eind van de maand geen salarisstrookje krijgen, werken zonder contract, zonder medische verzekering, zonder vakantiedagen, niet voor overwerk betaald worden of als er ten onrechte geld wordt ingehouden van het salaris.

10 reacties op “Klachtenlijn arbeid geopend”

 1. Hallo ik ben Hennie Kuijpers en ben 55 jaar oud.Ik heb WSW en ben zelf werkzaam bij de Diamant-groep in Tilburg.
  Ik zou dit jaar juni mij vast contract krijgen daar,maar dat gaat warschijnlijk niet door,en kom zonder werk te zitten door de bezuiniggingen van het ministerie.
  Wij mensen van de Diamant-groep verdienen toch al zo weinig,en dan durft minister Rutten ook nog te zeggen dat wij te veel verdienen.
  En aan de andere kant lees ik gisteren op TV dat de amtenaren er weer 2% loonsverhoging bij krijgen.
  Waar zijn ze nu toch mee bezig,willen ze de gewonen werk mensen helemaal kapot maken,en de rijken nog rijker maken.Ze moeten in Den Haag zelf eens gaan bezuinigen,daar kan de helft van het ministerie wel weg,en zij kunnen met hun top salaris meer in leveren dan wij,en dat geld voor alle amtenaren.Daar kunnen ze ook miljarden op bezuinigen.En dat kan gebeuren als alle mensen van Nederland samen een worden en desnoonds landelijk gaan staken.S.V.P. ik hoop dat hier eens wat mee gedaan wordt,maak het openbaar,laat alle mensen van Nederland dit lezen of horen,zodat we samen sterk worden en er wat aan kunnen doen.

  Met vriendelijke groetjes

  Hennie Kuijpers.

 2. Ga er niet van uit dat het in het begin massa stroom melding zou binnen stromen.
  Meestal zijn deze goeie bedoelingen van korte duur en de bevolking heeft er geen vertouwen in, want op den duur laten je ze als een baksteen valen.

  Ik vind het zelf een goeie idee, maar er moet wel mensen achter je staan anders ben ik er bang voor .dat je er niet zou lukken.

  Mijn steun heb je er zeker.

 3. ik ga bellen en klagen dat jullie allemaal klagen

 4. We hebben gezien hoe de klokkenluider bij de VDC wordt behandeld.. niet doen dus!

 5. Alle gesprekken worden getaped en ieder eind van de werkdag afgeleverd bij “Loket Klokkenluiders” van het OM, tenslotte zijn dat strafbare feiten hè mevrouw, hoe heet je ook alweer, ze is persvoorlichter.

 6. Dat is nou net de bedoeling van deze uitvinders(regering)om de zeikers er tussen uit te halen en zo staan de vriendjes werkgevers (sponsers)van deze regering met voorkennis de klachten van hun werknemers met open armen op te wachten om ze direct opstaandevoet de zak te geven.Goeie Shotte & co !!.Druiloren !!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

 7. Kan hier dan de apotheker van Hakim klagen over de ingehouden(maar door hem niet afgedragen) inhoudingen? Zou Hakim ze deze tip hebben gegeven? Nu nog eenpaar tips van Schotte zelf en we worden blij met deze niet_ministeriabele ministers. Als nu de belastingdienst nog een loket opent waar je belastingontduiking kunt aangeven, dan zijn we aardig op weg…Onze minister van financien weet waar we op moeten letten..

 8. Kunnen we ook bellen om te klagen over de regering. Staat een deurwaarder voor mijn deur en die wil beslag leggen. Dus ik zeg hem. Nee dat heb je ook niet gedaan bij Jamaloodin en El Hakim en geef mij ook maar een betalingsregeling en dan wordt hij boos.. nou wees dan ook een vent bij Hakim en Jamaloodin!!!

 9. En dan zitten hier mensen te vozen over een klachtenlijn van de PVV tegen Oost Europeanen. Nog even en de werknemers van Sociale Ontwikkeling worden iedere eerste maandag van de maand met pek/veren door Otrabanda geleid. Ja wat Nederland kent kunnen wij dus ook, misschien wel weter, alhoewel ?

 10. Daar hebben we de ombudsman al voor en natuurlijk wil deze regering die buitenspel zetten en het heft zelf in handen nemen. Nou daar hebben de burgers al ruimschoots ervaring mee en dat gaat niks worden. De sociale werkvoorziening heeft in ieder geval 2 arbeidsplaatsen voor vriendjes opgeleverd en gaat de slager zijn eigen vlees keuren