• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Na verschillende klachten zaterdagnacht over inbraak en diefstal in geparkeerde auto’s bij een café bij Plaza Mundu Merced, hebben bewakers van een beveiligingsbedrijf rond 4.00 uur een 47-jarige drugsverslaafde aangehouden in de Raderstraat. De man had diverse gestolen artikelen in zijn bezit.

Hij had de spullen vermoedelijk uit enkele auto’s had gestolen. De man had tijdens de overval een 32-jarige man bedreigd en hem verwond aan zijn linkeroor met een mes.

Ziekenhuis
De overvaller maakte hem zijn mobiele telefoon en vijf gulden die hij in zijn broekzak had, afhandig en ging er vandoor. Het slachtoffer is met een ambulance naar de poli gebracht voor behandeling. De verdachte is overgedragen aan de politie bij het politiebureau van Punda voor nader onderzoek.

4 reacties op “Inbraak en diefstal bij Plaza Mundu Merced”

 1. @nono, zelfde bij Mambo.. mensen verdienen tonnen per week!! maar wilden geen bewaking neerzetten. Nu is er wel een gedeelte maar daar moet je voor betalen maar beter iets dan niets. De politie mag ook wel meer controlere op dat tijdstip.

 2. Gebeurd bij Pampus altijd van alles en ze doen er niets aan.
  Waarom hebben ze daar toch geen bewaking? Vergelijk het eens met Zuikertuintje waar ze de bewaking wel serieus nemen. Gasten hebben zo een paar honderd gulden schade omdat de restaurant eigenaar geen paar tientjes wil uitgeven.

 3. Was bij Pampus volgens mij

 4. Plaza Munu Merced.. is dat niet gewoon het waaigat!?