• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een 36-jarige man is gisteren doodgestoken bij een snèk in de wijk Antriol op Bonaire. De politie kreeg gisteren om 20.11 uur een melding van een agressieve man bij de snèk. Toen de patrouille ter plaatse was bleek dat er een vechtpartij had plaatsgevonden en er een slachtoffer naar het ziekenhuis was gebracht.

Een tweede patrouille werd naar het ziekenhuis gestuurd en kwam daar om 20.45 uur aan.De eerste patrouille ging weer terug naar de snèk om informatie te verzamelen waar ook de Technische Opsporingsdienst bij werd opgeroepen.

Slachtoffer
Het slachtoffer, een man met de initialen C.P.A.R, geboren in 1976 te Aruba, bleek met een mes in zijn rug te zijn gestoken. De artsen van het ziekenhuis hebben nog geprobeerd de man te reanimeren maar deelden om 21.02 uur mee dat het slachtoffer was overleden.

Aanhouding
Naar aanleiding van bovengenoemde steekpartij heeft de politie op vannacht rond 00.20 uur, een man aangehouden met de initialen C.R.P., geboren 1976 te Bonaire. Na een kort bezoek aan het ziekenhuis, waar de arts wat licht letsel constateerde als gevolg van de vechtpartij, is betrokkene aangehouden.

Ziekenhuis
In verband met de steekpartij en de grote menigte die zich voor de ingang van het ziekenhuis bevond, heeft het personeel van het ziekenhuis de deuren enige tijd gesloten gehouden. Een persoon wilde naar binnen omdat hij iemand bij zich had met ademhalingsproblemen. Bij deze actie heeft de man de toegangsdeur van het ziekenhuis vernield. Hij heeft aangegeven de schade te zullen vergoeden.

Toezicht
In verband met het grote aantal mensen dat zich buiten voor het ziekenhuis bevond, heeft een politiepatrouille tot 23.45 uur daar toezicht gehouden.

www.versgeperst.com