• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – President Hugo Chávez is weer thuis in Venezuela nadat hij in Cuba drie weken werd behandeld voor kanker. Dat liet hij in een bericht op Twitter vrijdag weten. In een tweede tweet liet Chávez weten dat de Cubaanse president Raul Castro hem op het vliegveld van Havana had uitgezwaaid.

De 57-jarige Chávez werd op 26 februari geopereerd waarbij een tumor uit zijn bekken werd verwijderd. Vorig jaar hebben Cubaanse artsen een tumor ter grootte van een honkbal bij Chávez verwijderd. Het is nooit duidelijk geworden om wat voor type kanker het ging.

Verkiezingen
Chávez liet verder weten dat hij ondanks dat hij nog bestraling nodig heeft van plan is de Venezolaanse presidentsverkiezingen op 7 oktober te winnen. Volgens experts kan de bestraling een zware impact hebben op de gezondheid van de socialistische leider. Of hij fit genoeg zal zijn om campagne te voeren is daarom nog afwachten.

4 reacties op “Chávez thuis in Venezuela na operatie”

 1. Als de Curacao,se bevolking deze zieke(lijke) dictator maar goed in het snotje blijft houden!! Want zolang dat ,,Joker-Gerrit,,als marionet naar zijn pijpen danst, blijft Venezuela een zorgelijk probleem !!

 2. Goed dat er gekwalificeerde arten vanuit Venezuela naar Curacao komen.Deze mensen genieten in egen land een grenzenloos vertrouwen. Daarom gaat Chavez ook naar Cuba om zich te laten behandelen. Wat een lafaard.

 3. Dan zal Schotte wel snel op ziekenbezoek gaan ha ha ha.

 4. Toch wel fijn voor de rest van de Venezolaanse bevolking dat zij geen recht of kans hebben op dezelfde medische zorg als dat Chavez heeft.
  Het land barst van het geld, maar Chavez weet het allemaal te verbrassen i.p.v er iets nuttigs mee te doen. Tot zover dus de socialistische heilstaat van meneer Chavez.