• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Raad van Ministers heeft onlangs ingestemd om een nulmeting naar het functioneren van het Curaçaohuis in Den Haag uit te voeren. Sinds de staatkundige vernieuwingen op 10-10-0 is het Curaçaohuis een nieuwe landsvertegenwoordiging.
Sinds 10-10-10 wordt zowel aandacht besteed aan de taken van het nieuwe land Curaçao als die van de voormalige Nederlandse Antillen. Daarnaast moet ruimte geschapen worden voor beleidsprioriteiten, bezien vanuit het perspectief van een nieuwe regering in Willemstad.

Aanbevelingen
Het externe bureau Aalse & Partners zal de nulmeting uitvoeren, die drie tot vier maanden in beslag zal nemen. Na de nulmeting zal het bureau aanbevelingen doen over welke procedures en structuren het Curaçaohuis het beste kan wijzigen.

6 reacties op “Nulmeting bij Kabinet van Curaçao”

 1. Hoe kun je een NUL meten, dat is en blijft een NUL en onze ervaring heeft uitgewezen dat ons Forti da laatste twee jaar een NUL is en dat zal zo blijven. Gaat niets in dus kan er ook niets uitkomen.

 2. Wat gaat dat weer kosten? Aan dat bedrijf, dat zich presenteert als HRM-adviseur voor zeer hoog opgeleiden, hebben we ook dat baantje voor Jasjes te danken.

 3. Genoeg (onbe)nullen te meten bij de Curacaose politici !!!

 4. Met een ‘meting van nullen’ kunnen ze nog wel scoren!

 5. Waarom geen nulmeting naar het functioneren van deze regering??

 6. Sheldry Osepa van het Antillenhuis is van de MFK, dus van dit onderzoek hoeven we niets te verwachten want MFK zal er alles aan doen om de waarheid te verdoezelen.

  Zie Schotte die de Veiligheidsdienst uitschakelde en Transparancy International een nietszeggende onderzoeksopdracht gaf (vooral niet de screening van de huidige ministersploeg onderzoeken).

  Ik sluit niet dat bureau Aalse & Partners gelieerd is aan de MFK en hieraan flink moet verdienen.